Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο Καπανδρίτι από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Η ομάδα του Μπατίστα είχε της φάσεις για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία με την ομάδα της Τρίπολης να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα στο πρώτο μέρος με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Τσόφλιος βρήκε τον Καρυδόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και λίγο πριν τη λήξη του πρώτο μέρος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νικολιά. Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε δυνατά και στο 53' άγγιξε το γκολ όταν μετά από μπαλιά του Κέζου ο Σταματής βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Αστέρα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 65' όμως ο Αργυρίου με σουτ δεν άφησε περιθώρια και έκανε το 1-1. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Σταματής βρέθηκε και πάλι σε ιδανική θέση αλλά πριν προλάβει να σουτάρει τον πρόλαβε ο αμυντικός. Ενώ όμως η ομάδα του Μπατίστα πίεζε ο Αστέρας χτύπησε στην αντεπίθεση και με τον Τσόφλιο πήρε εκ νέου προβάδισμα (77'). Μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα της Τρίπολης είχε και δοκάρι.
Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Γαρουφαλιάς, Μοσχονάς, Αργυρίου, Παλιαρούτας (46'Τσεβάς), Ναυπλιώτης, Ερέκι, Κέζος, Νικολιάς, Ντούμπερετ, Νικολόπουλος (46'Μάλτσις), Σταματής (76'Τσακόπουλος).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
