Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δίνει αγώνα ο ΠΣΑΠ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού θα δώσει ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Εθνικό στάδιο Έδεσσας. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η οικονομική ενίσχυση των 13χρονων ποδοσφαιριστών Κυριακίδη (ΠΑΟΚ) και Παυλίδη (ΑΕΚ) οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά κι έχουν ανάγκη της συμπαράστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θα δώσει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου φιλικό αγώνα στις 4 μμ στο Εθνικό στάδιο Έδεσσας, με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Εδεσσαϊκού.

Το παιχνίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί με στόχο την οικονομική ενίσχυση των 13χρονων ποδοσφαιριστών Κυριακίδη (ΠΑΟΚ) και Παυλίδη (ΑΕΚ) οι οποίοι τραυματίσθηκαν σοβαρά κι έχουν ανάγκη της συμπαράστασης όλων μας κι ειδικά, ασφαλώς, των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι πάντα κοντά στην κοινωνία, ενεργοποιείται προς κάθε κατεύθυνση όπου διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα κι ανάγκη, αλλά, πάνω από όλα, κυρίως σε τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις, στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης καθώς πάνω από όλα το ποδόσφαιρο πρέπει να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του.

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα αγωνισθούν στην Έδεσσα, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Ζαχαρία Λυκουρίνου, οι Σαργκάνης, Νάσης, Καραισαρίδης, Ποζαπαλίδης, Ι. Ξανθόπουλος, Μανωλάς, Πουρσανίδης, Κωφίδης, Τσέροβιτς, Τσιάρτας, Σαβέβσκι, Λ. Παπαιωάννου, Φρατζέσκος, Ουσταμπασίδης, Λαγωνίδης, Βρύζας, Σαραβάκος, Μπατίστα.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π. / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ