Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σφήνωσε με το κεφάλι σε κάδο σκουπιδιών!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία ενός άντρα, ο οποίος είναι σφηνωμένος με το κεφάλι σε έναν κάδο σκουπιδιών. Πρόκειται για τον 53χρονο Ουίλιαμ Μίντλετον, ο οποίος σφήνωσε με το κεφάλι σε κάδο απορριμμάτων στο Άμπερντιν της Σκωτίας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Ο Μίντλετον έμεινε σκυφτός με το κεφάλι στο εσωτερικό του κάδου επί 20 ολόκληρα λεπτά.

Περαστικοί προσπάθησαν να τον τραβήξουν αλλά τα αυτιά του είχαν κολλήσει. Η σωτηρία ήλθε τελικά με την επέμβαση της Πυροσβεστικής, και ο 53χρονος διακομίστηκε για προληπτικό έλεγχο στο νοσοκομείο.

«Δεν μπορούσα να βγάλω το κεφάλι μου. Ήταν σοκαριστικό. Μύριζε πολύ άσχημα. Τώρα έχω γίνει γνωστός ως ο 'άνθρωπος-κουβάς'» είπε μετά την περιπέτεια ο Ουίλιαμ Μίντλετον, εξηγώντας ότι έψαχνε στον κάδο το καπέλο του.

Όσο για το επίθετο του 53χρονου, πρόκειται απλώς για συνωνυμία με τη δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ