Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα το νέο παρουσιαστή των επόμενων Όσκαρ. Πρόκειται για τον Σεθ ΜακΦάρλαν, τον δημιουργό του «Family Guy» και της κωμωδίας «Ted»
Η Ακαδημία θεώρησε ότι ο ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση των βραβείων (παρά τις αμήχανες στιγμές που είχε στα Emmy).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας, ο ΜακΦάρλαν αποτελεί την ιδανική επιλογή για να δώσει φρέσκια πνοή στα βραβεία.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η επιλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή και ελπίζει ότι θα ανταπεξέλθει στα υψηλά στάνταρ των προκατόχων του.
Η 85η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
