Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να παίρνει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για το κυριακάτικο (30/09) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα. Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε το κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και από τη στιγμή που εδώ και πέντε ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ο 43χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους «κίτρινους».
Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Δώνη: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έττο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ και Χακόμπο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
