Το μεσημέρι (13:30) του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελασσόνας, η συνέντευξη Τύπου για το Super Cup γυναικών 2012, όπου η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο Κυπελλούχο Ολυμπιακό. Στο πάνελ θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, του ΓΣΕ Ελασσόνας, καθώς και προπονητές και αθλήτριες των δύο αντιπάλων.
Φυσικά στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση του τίτλου, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τα κορίτσια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!