Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον Άγγελο Ποστέκογλου, για το πόστο του προπονητή, και, από τότε, η ομάδα του Μαρινάκη δεν έχει νίκη, μετρώντας πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.
Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αποκαλύπτει το πλάνο της Νότιγχαμ, σε περίπτωση που απολυθεί ο Ελληνοαυστραλός προπονητής, σενάριο αρκετά πιθανό.
Η ομάδα θα επιστρέψει σε ένα πιο συντηρητικό στιλ παιχνιδιού και, ήδη, έχουν γίνει κρούσεις σε προπονητές που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!