Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χούντελαρ: Θα φάμε γύρο απόψε!

Ο Ολλανδός επιθετικός ετοιμάζεται να δεχτεί το κέρασμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε υποσχεθεί στους συμπαίκτες του στην Σάλκε πως αν κερδίσουν τον Ολυμπιακό τότε ο ίδιος θα τους κεράσει παραδοσιακό γύρο. Η Σάλκε κέρδισε με 2-1 και ο Κλας Γιαν Χούντελαρ περιμένει τώρα από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό το κέρασμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Σάλκε τόνισε: "Νομίζω θα φάμε γύρο απόψε. Το κρέας άλλωστε αρέσει σε όλους...".
Για την αναμέτρηση, ο Χούντελαρ δήλωσε: "Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αν έμπαιναν όλες οι ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς".
Όσο για το χαμένο πέναλτι, ο Ολλανδός επιθετικός τόνισε: "Δεν φοβήθηκα στην συνέχεια ότι μπορεί να μας ισοφαρίσουν. Θα ήθελα να είχε μπει το γκολ στο πέναλτι, ωστόσο συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και μετά από αυτό. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες ευκαιρίες στην συνέχεια αλλά, μέχρι εκεί".
Για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Χούντελαρ δήλωσε: "Ήταν τέλεια η ατμόσφαιρα μου άρεσε πολύ. Επίσης χάρηκα που είδα τους, ιδιαίτερα, φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά με χαροποίησε και το γεγονός ότι είχαν έρθει και οι δικοί μας οπαδοί".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ