Η Τζένιφερ Άνιστον έχει σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά με πολλούς να της «προσάπτουν» ότι ήταν δική της επιλογή.
Ωστόσο με μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, η ηθοποιός έβαλε τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ετών. Μιλώντας στο Harper’s Bazaar UK για το τεύχος Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για τουλάχιστον 20 χρόνια προκειμένου να αποκτήσει οικογένεια. Μία μάχη που όπως εξηγεί, γνώριζαν λίγοι.
Η 56χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς για τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί τα τελευταία χρόνια εις βάρος της, ξεκαθαρίζοντας πως «η οικογένειά και οι φίλοι μου ξέρουν την αλήθεια».
«Δεν ήξεραν την ιστορία μου, ούτε τι περνούσα τα τελευταία 20 χρόνια προσπαθώντας να αποκτήσω οικογένεια, γιατί δε βγαίνω να μοιράζομαι τα ιατρικά μου θέματα. Δεν είναι υπόθεση κανενός. Όμως φτάνει μια στιγμή που δεν μπορείς να το ακούς πια, αυτή τη φήμη ότι δε θέλω παιδί, δε θέλω οικογένεια, επειδή είμαι εγωίστρια ή δουλεύω υπερβολικά. Με επηρέαζε, είμαι άνθρωπος και εγώ, όπως όλοι μας» αποκάλυψε η ηθοποιός.
«Ο κύκλος των ειδήσεων είναι πια τόσο γρήγορος, που όλα ξεχνιούνται. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι την ανάγκη για δικαιοσύνη, όταν γράφεται κάτι αναληθές και νιώθω ότι πρέπει να το διορθώσω. Μετά όμως σκέφτομαι αν πρέπει όντως. Η οικογένειά μου ξέρει την αλήθεια, οι φίλοι μου ξέρουν την αλήθεια», συνέχισε.
«Έκανα εξωσωματικές, έπινα κινέζικα ροφήματα, ό,τι μπορούσε να βοηθήσει. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος “κάνε τη χάρη στον εαυτό σου, κατάψυξε τα ωάριά σου”. Αλλά δεν το σκέφτεσαι τότε. Το πλοίο έχει πια σαλπάρει, όμως δεν έχω καμία απολύτως τύψη», κατέληξε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!