Η 69χρονη Νοτιοκορεάτισσα Τσα Σα-Σουν τα τελευταία επτά χρόνια είχε ένα στόχο στη ζωή της: να πάρει το δίπλωμα οδήγησης. Η γυναίκα δεν είναι ότι δεν προσπαθούσε. Προσπαθούσε και με το παραπάνω, αλλά δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Έτσι, έφτασε αισίως να δώσει 959 φορές εξετάσεις χωρίς να καταφέρει καμία φορά να περάσει! Η Σα-Σουν κατάφερε να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό, αφού έδινε εξετάσεις για το δίπλωμα αρχικά πέντε φορές την εβδομάδα και από το 2008 και μετά, τουλάχιστον δύο φορές εβδομαδιαίως.
Τελικά όμως φέτος με την 960η της προσπάθεια η Σα-Σουν πήρε το πολυπόθητο δίπλωμα! Μάλιστα, ως δώρο για την επιμονή της και την υπομονή τη, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ν. Κορέας, η Hyundai-Kia, της χάρισε ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων!
Φανταζόμαστε ότι μετά από τόσες εξετάσεις, η Σα-Σουν δε θα τρακάρει το νέο της αυτοκινητο, τουλάχιστον όχι αμέσως!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

καλύτερα να μην βγει στο δρόμο!! αφου δεν το εχει... κ αυτη η χιουντάϊ τι θελει να της δώσει αυτοκινήτο... ασ'το ρε παιδι μου!! μην έχουμε κ τιποτα θύματα! δωσ'της μονο ενα τιμόνι αν θες τοσο πολυ να την επιβραβεύσεις!