Δεν είναι μόνο οι τουρκικές σειρές που έρχονται στη χώρα μας και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Μια ελληνική σειρά, η «Της Αγάπης Μαχαιριά» του Μανούσου Μανουσάκη προβάλλεται αυτόν τον καιρό στη Σερβία με μεγάλη επιτυχία. Η σειρά μιλάει για έναν έρωτα με φόντο μια κρητική βεντέτα.
Μετά από αυτή την επιτυχία, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να «εξάγει» κι άλλες σειρές του.
Ο Κώστας Σόμμερ, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ότι «σίγουρα, μόνο θετικά συναισθήματα έχω, αφού νιώθω ικανοποίηση που αναγνωρίστηκε η συγκεκριμένη συνεργασία μου και στο εξωτερικό. Είναι ευχάριστο το υψηλό ποσοστό που παρουσίασε και ελπίζω να ανέβει ακόμη πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
