Συγκεκριμένα η Χρυσταλλένη Τρικωμίτη μετά τις δύο σημερινές εμφανίσεις της στις κορίνες και στην κορδέλα συγκέντρωσε 104.675 βαθμούς στο σύνολο, κατέλαβε τη 19η θέση και έτσι έμεινε εκτός τελικού.
Κατά τη 2η ημέρα των προκριματικών η Τρικωμίτη βαθμολογήθηκε με 26.375 στις κορίνες και με 25.800 στην κορδέλα, ενώ χθες είχε βαθμολογηθεί με 26.250 βαθμούς, τόσο στην μπάλα όσο και στο στεφάνι.
Μετά την εκτέλεση του προγράμματός της και στα τέσσερα όργανα, πρώτη στα προκριματικά αναδείχτηκε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου Εβγκενία Κανάεβα με 116.000 βαθμούς. Στον αυριανό τελικό εξασφάλισαν την πρόκριση οι δέκα πρώτες γυμνάστριες, μετά τις δύο ημέρες των προκριματικών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
