Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αφρουδάκης: Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των Αντρών υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον αποκλεισμό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Αφρουδάκη με την εθνική ομάδα πόλο των Αντρών συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά με τον αρχηγό της ομάδας να επισημαίνει πως ήθελε να φύγει με ψηλά το κεφάλι και όχι με αυτόν τον τρόπο.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 13-8 από την Αυστραλία, ο Αφρουδάκης τόνισε: "Ήταν η τελευταία μου εμφάνιση με την Εθνική. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει όπως θέλει την αποχώρησή του. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως νομίζαμε".
Όσο για τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά, ο Αφρουδάκης δήλωσε: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, η Αυστραλία βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα σε αντίθεση με μας που κάναμε ίσως το χειρότερο ματς μας στο τουρνουά. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήρθαμε με στόχο να μπούμε στην οκτάδα, ακόμη και στην τετράδα ή να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Δυστυχώς μένουμε εκτός οκτάδας και μεταλλίων. Είναι μια δύσκολη μέρα, αλλά πάντα υπάρχει αύριο και είμαι αισιόδοξος. Παίξαμε όλα τα παιχνίδια στο γκολ, οι Αυστραλοί έχασαν τα δικά τους με διαφορά. Δυστυχώς όμως τους δόθηκε η ευκαιρία να μας κερδίσουν και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα είναι αποτυχία και δεν το αμφισβητούμε αυτό".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ