Ο Αργεντίνος ολοκλήρωσε ιδανικά την πορεία του στο ολυμπιακό τουρνουά της βρετανικής πρωτεύουσας, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με ένα μετάλλιο. Κι αφού δεν μπόρεσε να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό -ήττα από τον Φέντερερ στα ημιτελικά- διεκδίκησε με επιτυχία τον τελευταίο στόχο που του είχε απομείνει.
Σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ντελ Πότρο έφτασε στον θρίαμβο με 7-5, 6-4 επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά το χάλκινο στο Πεκίνο δεν μπόρεσε να βρεθεί ξανά στο βάθρο των νικητών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
