Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπαιξαν με τη φωτιά οι Γάλλοι

Πάρκερ και Μπατούμ έδωσαν και πάλι την λύση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Γαλλία βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 60-43 κόντρα στην Τυνησία για το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση ωστόσο οι Γάλλοι χαλάρωσαν και στο τέλος δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να επικρατήσουν τελικά με 73-69.
Οι Τυνήσιοι εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα της χαλάρωσης από γαλλικής πλευράς και έτσι, ένα λεπτό πριν το τέλος, μείωσαν στους πέντε πόντους αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.
Για άλλη μια φορά τις λύσεις για την Γαλλία έδωσε ο Τόνι Πάρκερ (22 π.) με τον Νικολά Μπατούμ (19 π.) και πλέον οι Γάλλοι θέλουν νίκη κόντρα στην Νιγηρία για να προκριθούν στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. Από την αξιόμαχη Τυνησία ξεχώρισε ο Χαντιντάν με 20 πόντους.

Δεκάλεπτα: 15-20, 27-35, 43-60, 69-73.

Τυνησία: Σλιμάν 9, Λαγχνέ 2, Κνίουα 3, Ελ Μαμπρούκ 4 (5), Χαντιντάν 20, Χαφσί, Μπεν Ρομντάν 17, Γκαϊάζα 3, Ρζιγκ, Μετζρί 11.

Γαλλία: Σεραφέν 10, Μπατούμ 19, Κοσέρ, Ντιαβαρά 2, Τραορέ 4, Πάρκερ 22, Μποκολό 3, Ντε Κολό 6, Ντιό, Τουριάφ, Ζελαμπάλ 7

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ