Νωρίς το πρωί η Ομοσπονδία πυγμαχίας έλαβε μια απόφαση που δεν είχε ληφθεί ποτέ στο παρελθόν καθώς άλλαξε τον νικητή του χθεσινού αγώνα για την κατηγορία των 69 κιλών με την βοήθεια του βίντεο.
Πιο συγκεκριμένα, αντίπαλοι ήταν ο Ινδός Κρισχάν Βίκας και ο Αμερικανός Έρολ Σπενς με τον Ινδό να κερδίζει στα σημεία με 13-11 και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά. Έτσι νόμιζε τουλάχιστον καθώς η αμερικανική πλευρά κατέθεσε ένσταση και η αρμόδια επιτροπή είδε το βίντεο του αγώνα πριν πάρει την απόφαση.
Από το βίντεο η επιτροπή αποφάνθηκε πως ο στον Ινδό Κρισχμάν Βικάς έπρεπε να δοθούν δυο παρατηρήσεις που η κάθε μια ισοδυναμεί με ένα πόντο υπέρ του αντιπάλου και έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι 15-13 υπέρ του Αμερικανού Σπενς ο οποίος στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αντρέι Ζαμκοβόι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
