Σκληρή γλώσσα κατά της ΝΕΤ χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ενώ απείλησε να προσφύγει ακόμα και στην ΕΣΗΕΑ.
Ο κ.Κεδίκογλου χαρακτήρισε «ανεπαρκείς» τους υπεύθυνους σύνταξης της Δημόσιας Τηλεόρασης γιατί έχασαν ειδήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο κ.Κεδίκογλου αναφέρθηκε στη μη μετάδοση αγώνα του Ηλία Ηλιάδης στο τζούντο, αλλά και στο ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μετέδωσε την είδηση ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας αποσύρει αστυνομικούς από τα γραφεία και τους αποστέλλει στους δρόμους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
