Μπορεί το ξεκίνημα του Πανιωνίου στην Super league να μην είναι και το καλύτερο δυνατό αλλά ο Κροάτης επιθετικός των «κυανέρυθρων» παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον. «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη» δήλωσε σχετικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Αλβάρο Ρεκόμπα για τον οποίο ανέφερε «είναι απίστευτο παιδί. Κάνει καταπληκτικά πράγματα με την μπάλα και μπορεί να δώσει την τέλεια πάσα ακόμα και με κλειστά μάτια».
Στα αγωνιστικά τώρα μοναδικό πρόβλημα για τον Εμίλιο Φερέρα για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Μπερνάρ Κουμόρτζι που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Αντίθετα επιστρέφει ο Σίτο Ριέρα που μάλλον θα βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα. Σε κανονικό ρυθμό έχει μπει και ο Εστογιανόφ αλλά επειδή έχει μείνει αρκετά πίσω δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βέλγου τεχνικού. Αυτό θα γίνει την επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
