Αν και είχε ακόμα συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, ο Ζόρντι Λόπεζ είχε καταθέσει προσφυγή, ώστε να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος επιθυμούσε την παραμονή του στους κρητικούς και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισπανό.
Οι δυο άνδρες μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και ο αμυντικός μέσος του γνωστοποίησε ότι πήγε στην Ουκρανία, αφού δεν έλαβε κάποια ενημέρωση όσο περίμενε τις εξελίξεις στην ομάδα του Ηρακλείου, και υπέγραψε στη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία, Άρσεναλ Μπίλα Τσέρκβα. Έτσι, ο «Αναστό» δεν πρόλαβε να τον πείσει να παραμείνει στους Ομιλίτες και τη νέα σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
