Στο Τορόντο κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουν τον Στιβ Νας και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν 12 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο!
Ποσό... εξωπραγματικό για έναν 38χρονο παίκτη, ο οποίος είναι free agent και περιμένει την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην γενέτειρα πατρίδα του αφού όπως δήλωσε «οι Ράπτορς σίγουρα δεν είναι η ομάδα που μπορείς να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα τα τρία επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στον Καναδά και να βοηθήσω μια ομάδα να προχωρήσει μπροστά».
Και συνέχισε: «Είμαι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Θα εξετάσω όλες τις προτάσεις και σίγουρα και εκείνη των Τορόντο Ράπτορς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
