Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Γερμανίας για τον αποκλεισμό της από η συνέχεια του Euro 2012 όπου ηττήθηκε 2-1 από την Ιταλία. Ο γκολκίπερ των «πάντσερ», Μάνουελ Νόιερ υποστήριξε πως η Γερμανία έκανε εύκολο το έργο της «σκουάντρα ατζούρα».
«Είμαστε όλοι αρκετά απογοητευμένοι. Μερικοί από εμάς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Γενικά παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την Ιταλία, αλλά δυστυχώς ένα κακό ημίχρονο ήταν αρκετό για να αποκλεισμούμε. Δεν βρισκόμαστε στον τελικό και εγώ δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Δεν κλείσαμε καλά τους χώρους και νομίζω πως κάναμε το έργο τους εύκολο», είπε ο διεθνής τερματοφύλακας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
