Νέοι μπελάδες για τον Στίφεν Πίεναρο οποίος θα τρέχει και πάλι στα... δικαστήρια! Συγκεκριμένα ο Νοτιοαφρικανός άσος της Τότεναμ κατηγορείται για τον ξυλοδαρμού γιού υπουργού της πατρίδας του, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!
Να θυμίσουμε πως ο παίκτης παρουσιάστηκε και στο δικαστήριο του Γιοχάνεσμπουργκ κατηγορούμενος για τη βιαιοπραγία, ενώ θα επανέλθει στις δικαστικές αίθουσες την 4η Ιουλίου! Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιουνίου, όταν ο Πίεναρ φέρεται να ξυλοκόπησε τον γιό του αναπληρωτή υπουργού δημόσιας υπηρεσίας και διοίκησης της Νοτίου Αφρικής, Αγιάλα Ντλόντλο! Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καυγάς προκλήθηκε έπειτα από διαφωνία των δύο ανδρών για τη... χρήση της τουαλέτας στον VIP χώρο του κλαμπ, στο οποίο διασκέδαζαν!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!