Ο ενθουσιασμός της ιταλικής αποστολής για την πρόκριση στον ημιτελικό του EURO 2012 κράτησε μόλις 10 λεπτά καθώς η ομάδα, σύμφωνα με τον Τσέζαρε Πραντέλι, γύρισε αμέσως σελίδα και στρέφει πλέον την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Πανηγυρίσαμε μόνο για δέκα λεπτά, μετά γυρίσαμε σελίδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Γερμανία η οποία, μαζί με την Ισπανία, είναι τα φαβορί της διοργάνωσης. Δεν είμαι ο πρώτος που γνωρίζει πόσο καλή ομάδα είναι, παίζουν πολύ καλά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
