Στα Σπάτα προγραμματίζει να μεταβεί αύριο (24/6) ο Θωμάς Μαύρος. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Θωμάς θα πάει στο προπονητικό κέντρο και τα γραφεία της ΑΕΚ προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις και να πάρει μία πρώτη γεύση για τον νέο τόπο δουλειάς του. Θυμίζουμε πως ο Μαύρος είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε μαζί τους της Πέμπτη πως εφόσον "αναλάβω την ομάδα θα είμαι συνέχεια στα Σπάτα. Θα με χάσει και η οικογένειά μου και το μαγαζί. Έτσι όμως πρέπει να γίνει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ποιος,ποιος,ποιος,ο Μαυρος ο Θεος
MΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΕ! ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ , ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ,Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ....Ο ΜΑΥΡΟΣΣΣΣΣΣ Ο ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ , ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣΣΣΣΣ!!!! Θ(Ε)ΩΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ....ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ....... ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ