Αγωνίστηκε σε Άντερλεχτ , φόρεσε την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, πλέον ήρθε η ώρα να αγωνιστεί και στην τρίτη μεγάλη ομάδα του Βελγίου, την Κλαμπ Μπριζ! Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Τσιτέ ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «Νερατζούρι» και υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή τη μεταγραφή. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά πιστεύω πως η Μπριζ ήταν η καλύτερη επιλογή. Τώρα, θέλω να αφοσιωθώ στη νέα μου ομάδα, η οποία είναι πολύ φιλόδοξη και αυτό που μου δίνει κίνητρο», είπε μεταξύ άλλων ο Κονγκολέζος επιθετικός ο οποίος μετρούσε 18 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με το σύλλογο της Λιέγης την περασμένη σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!