Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει Γκερέρο η Νάπολι

Υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι είναι ο Περουβιανός Πάολο Γκερέρο. Η ομάδα του ιταλικού νότου θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της και ο άσος του Αμβούργου μοιάζει ιδανικός για τη γραμμή κρούσης της.

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στη Νάπολι, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Τελευταίος στόχος της ομάδας του Βάλτερ Ματζάρι φέρεται να είναι ο Περουβιανός επιθετικός του Αμβούργου Πάολο Γκερέρο. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα "Bild" ο Γκερέρο αποτελεί επιλογή του προπονητή των «παρτενοπέι» που θέλει να έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επίθεσή του.

Ο Γκερέρο δεσμεύεται με το Αμβούργο, με συμβόλαιο που λήγει το 2014 και του αποφέρει 3 εκατ. ευρώ τη χρονιά. Οι Γερμανοί, όμως, θέλουν να τον πουλήσουν, κυρίως λόγω του προβληματικού του χαρακτήρα.

Να σημειωθεί πως ο Γκερέρο πρέπει να εκτίσει ποινή αποκλεισμού 8 αγωνιστικών, εξαιτίας ενός σκληρού φάουλ που έκανε πάνω στον τερματοφύλακα της Στουτγάρδης, Ούλριχ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο περουβιανός τιμωρείται λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που αναγκάζουν τους ανθρώπους του Αμβούργου στο να προχωρήσουν στην πώληση ενός αποτελεσματικού και ικανού επιθετικού.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ