LA LIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΕΛΤΣΕ: 1-1
Γήπεδο: Ελ Σαδάρ
Η Έλτσε έσωσε τον βαθμό στην Παμπλόνα στο 90+1, καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 από την Οσασούνα.
Στο 1οο λεπτό ο Μουνιόθ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 ενώ στο 15’ είχε νέα ευκαιρία και στο 16’ το πλασέ του Τορό έξυσε τα δοκάρια της Έλτσε.
Στο 21’ ο Πένια απέκρουσε το σουτ νέο σουτ του Μουνιόθ και στο 45+2’ ο Μπούντιμιρ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Οσασούνα.
Στο 49’ ο Ερέρα είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Φορτ και στο 63’ η Έλτσε είχε δοκάρι με τον Ράφα Μιρ ενώ στο 73’ ο Ερέρα απέκρουσε το σουτ του Άλβαρο Ροντρίγκεθ.
Στο 81’ η Οσασούνα βγήκε στην κόντρα αλά ο Γκαρσία αστόχησε από ιδανική θέση και στο 90+1’ ο Πεδρόσα πάτησε περιοχή από αριστερά, πρόλαβε την έξοδο του Ερέρα, που συγκρούστηκε και με αμυντικό του και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 1-1.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Μπογιόμο, Κατένα, Εράνδο, Μπενίτο (71’ Μπέκερ), Μονκαγιόλα, Τορό, Γκόμεθ (85’ Μπάρχα), Μπρετόνες, Μπούντιμιρ (80’ Ραούλ Γκαρσία), Μουνιόθ (71’ Κρουθ)
ΕΛΤΣΕ: Πένια, Φορτ (68’ Πεδρόσα), Τσουστ, Πετρό, Ντιαμπί (46’ Αφενγκρούμπερ), Νούνιεθ (82’ Χοσάν), Φέμπας, Αγουάδο, Ντιανγκανά (68’ Βαλέρα), Άλβαρο Ροντρίγκεθ, Αντρέ Σίλβα (54’ Μιρ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!