Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Να ανοίξουν τα τηλέφωνα των Δούρου, Αμπάρκιολη, Γενναίου»

Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μίλησε για παράγκα μετά το 2-2 με την Καλλιθέα. «Δεν πάει άλλο. Είμαστε αγανακτισμένοι, δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για κάθε ματς. Αυτά που έγιναν στην Πάτρα με τον Πλατανιά δεν τα έχω δει ποτέ πάλι στη ζωή μου. Για να βρεθεί άκρη για όσα έγιναν θα πρέπει να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Δούρου, του Αμπάρκιολη και του Γενναίου».

Για τη διαιτησία του αγώνα της Καλλιθέας, ανέφερε: «Ο Φουρτάδο είδε κίτρινη κάρτα στην δεύτερη επίθεση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είχα δουλέψει προσωπικά για αυτό το ματς. Μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Δούρο και άλλους. Δεν θέλουμε να ευνοηθούμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο θέλουμε. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βγάζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο, ή τα ξεπλένουν. Αυτά πρέπει να καθαρίσουν και μίλησα πριν από 40 ημέρες με τον Εισαγγελέα Καλόφωνο για να του εξηγήσω τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω πάλι δημόσια για κανέναν, αλλά θα τα λέω εκεί που πρέπει».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ