Ο τραυματισμός του Μάριο Μπαλοτέλι που αποκόμισε από τη χθεσινή (16/6) προπόνηση της Ιταλίας δεν αποδείχθηκε σοβαρός για να τον κρατήσει εκτός από το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Ιρλανδία.
Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα (17/6) με αποτέλεσμα να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Τσεζάρε Πραντέλι για τη σημαντική αναμέτρηση με την Ιρλανδία για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου. Βέβαια, ο Ιταλός επιθετικός δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, καθώς τη θέση του θα πάρει ο Ντι Νατάλε μαζί με τον Αντόνιο Κασάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!