Μπορεί η ΑΕΚ να έχει πρώτη επιλογή για την τεχνική της ηγεσία τον Δέλλα και να περιμένει την απάντηση του όμως οι προτάσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή στα Σπάτα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα
SportDay προτάθηκε στην Ενωση ο Ρικάρντο Μονίς και πρόκειται για μία προσιτή περίπτωση και δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις για να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν. Ο 48χρονος τεχνικός κατέκτησε πριν από λίγο καιρό το νταμπλ με την Σάλτσμπουργκ ενώ έχει ακόμα εργαστεί σε Φέγενορντ, Γκρασχόπερς, Τότεναμ και το Αμβούργο, σαν βοηθός όμως ή συνεργάτης.
Ο Μονίς μάλιστα φαίνεται να είναι ειδικός στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ το κασέ του Ολλανδού φέρεται, παρότι είναι στο πικ της καριέρας του, να μην ξεπερνάει τα πλαίσια που έχουν ορίσει στην ΠΑΕ.
Στο δημοσίευμα ακόμα αναφέρεται ότι η περίπτωση του Πάτρικ Κλάιφερτ απομακρύνεται για καθαρά οικονομικούς λόγους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μονίς είναι ο Ολλανδός που αναφερόταν, χωρίς όνομα, τις προηγούμενες μέρες σαν η περίπτωση που ενδιαφέρει περισσότερο από το εξωτερικό. Ολα αυτά βέβαια αν ο Δέλλας πει "όχι" αφού αποτελεί στρατηγική επιλογή της Ενωσης, με οποιαδήποτε διοίκηση κι αν προκύψει μετά τις σημερινές εκλογές, να αξιοποιηθεί ο "Κολοσσός". Η ΑΕΚ κάνει προεργασία για να έχει επιλογές αν δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Δέλλα όμως δεν θα προχωρήσει σε συζητήσεις ουσίας με κανέναν προπονητή από Ελλάδα ή εξωτερικό προτού τελειώσει πρώτα αυτές που ξεκίνησαν την Πέμπτη με τον Κολοσσό. .
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!