Η Σουηδία αν και προηγήθηκε με 1-0 της Ουκρανίας τελικά ηττήθηκε με 2-1 με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να εμφανίζεται απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου στο EURO 2012.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, ο σκόρερ της Σουηδίας τόνισε: "Είναι κρίμα να χάσουμε έτσι. Δεν έπρεπε να ηττηθούμε. Προηγηθήκαμε, αλλά γρήγορα δεχτήκαμε δυο γκολ, κάτι που δεν επιτρέπεται, και χάσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε. Πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν πολύ, αλλά έχουμε δυο ματς μπροστά μας και πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι απέναντι σε δυο καλές ομάδες, όπως η Αγγλία και η Γαλλία. Τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να το πιστέψουμε".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!