Τελικά, η βροχή δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση του τελικού του Ρολάν Γκαρός σήμερα και έτσι, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψουν τη Δευτέρα, στις 14:00 στο Philippe Chatrier για να λύσουν τις διαφορές του, με τον Ισπανό να προηγείται 2-1 σετ αλλά τον Σέρβο να έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αποδοσή του, δείχνοντας αποφασισμένος για τη μεγάλη ανατροπή.
Ο βροχερός καιρός την Κυριακή στο Παρίσι, διέκοψε δύο φορές τον τελικό όμως δεν χρειάστηκε τρίτη αφού οι διοργανωτές, αποφάσισαν να μεταθέσουν για το μεσημέρι της Δευτέρας την ολοκληρωσή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
