Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ΑΕΚ του χαμηλού μπάτζετ και της αβεβαιότητας

Και σήμερα ο αθλητικός Τύπος στέκεται στις δυσκολίες βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αν και πάλι υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια ΣΦΗΝΑΚΙΑ

SPORTDAY

Για πλάνο... φτώχειας με μπάτζετ 4,5 εκατ. ευρώ, κάνει λόγο πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά εξηγώντας στο ρεπορτάζ της: "...Βάσει των στοιχείων που υπήρχαν στον φάκελο της αδειοδότησης που παραδόθηκε στην ΕΠΟ το μπάτζετ προβλέπεται να κυμανθεί στα τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ.

Με ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και το υπάρχον προπονητικό τιμ, δηλαδή, το μέσο μεικτό κόστος για κάθε παίκτη θα είναι περίπου 180.000 ευρώ. Δεδομένου ότι στην ομάδα θα υπάρχουν αρκετοί νέοι που αμείβονται αισθητά λιγότερα, αντιλαμβάνεται κανείς πως τα συμβόλαια των... βαριών χαρτιών θα πρέπει να είναι μέχρι 300.000 ευρώ.

Τα 4,5 εκατ. ευρώ που η ΑΕΚ έχει δηλώσει στην ΕΠΟ είναι ένα νούμερο πολύ μικρό για τα δεδομένα της «Ενωσης»".

GOAL

Με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ γράφει και σήμερα το Goal τονίζοντας ότι υπάρχουν τρεις δρόμο για να γίνει βιώσιμη και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της και δη την επόμενη χρονιά που θα είναι και πάρα πολύ δύσκολη. Η εφημερίδα γράφει: "Τα ευρώ με το... τουφέκι ψάχνουν στην ΠΑΕ γι' αυτό και επείγονται για την έκδοση των καρτών διαρκείας της ερχόμενης περιόδου. Ηδη, έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών ώστε να είναι έτοιμοι, ωστόσο για τυπικούς λόγους δεν μπορούν να εκδοθούν πριν από τις 6 Ιουνίου.

Για να υπερβούν αυτόν τον σκόπελο στην ΑΕΚ σκέφτονται να προχωρήσουν με τη μέθοδο των προκρατήσεων, όπως είχε συμβεί και το 2004.

Ωστόσο, υπάρχουν και πάλι ζητήματα, καθώς δυσκολεύονται να συμφωνήσουν με τράπεζες για την εξασφάλιση δόσεων, δεδομένου πως απαιτείται να δοθεί μπροστά ποσό 250.000 ευρώ. Στις προτάσεις που έχουν τεθεί είναι η διαφήμιση των διαρκείας από προσωπικότητες, όπως ο Παντελής Θαλασσινός".

 

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το ερώτημα "ποια ΑΕΚ θα βρει σε ένα μήνα;", θέτει η εφημερίδα και φυσικά το κεντρικό σκέλος της ερώτησης έχει να κάνει με τον Ντέμη Νικολαϊδη, που όπως τονίζει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ "...φαίνεται ότι παραμένει αισιόδοξος πως έστω και μετά τις εκλογές μπορεί να δώσει λύση. Ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών, που δεν θα αποφευχθεί αν δεν βρεθούν χρήματα μέχρι τη Δευτέρα. Αν γίνει αυτό θα πάρει πάνω του μία ΑΕΚ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που ξέρουμε, ούτε καν την σημερινή προβληματική κατάσταση". Επίσης, η εφημερίδα γράφει πως όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή Κωστένογλου, ενώ αναφορά γίνεται και για το συμβόλαιο του Μανωλά: "Αν η ΑΕΚ βρει... τοίχο και στην έφεση η παραμονή του γίνεται θέμα "ζωής και θανάτου".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Μεταγραφικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας! Τονίζει πως "ο Νικολαϊδης έχει έτοιμους παίκτες, αν πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση" με τα ονόματα των Κυργιάκου, Κουτσιανικούλη, Μπλάνκο και Κατσουράνη να δεσπόζουν στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ: "Ο Δημητρέλος θα κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει η ΑΕΚ τον σκόπελο της αδειοδότησης την προσεχή Δευτέρα και θα περιμένει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου προκειμένου να μπει ο Νικολαϊδης", προσθέτει η εφημερίδα, η οποία γράφει για τον Κωστένογλου: "Μένει, αν πειστεί. Ο Κωστένογλου θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μόνο αν δει αυτά που θα ζητήσει από τον Δημητρέλο στη συνάντησή τους μέχρι τη Δευτέρα. Θέλει αλλαγές και ανθρώπους που θα αγαπούν την ΑΕΚ και θα τον στηρίζουν. Θετικός στη συνεργασία με Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καραγιάννη".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ