O άσος της Μαρσέιγ, έχει τραυματιστεί στον μηρό και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το Euro, με τον Λοράν Μπλαν να τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή των «τρικολόρ».
«Η αποθεραπεία μου είναι σε προχωρημένο στάδιο. Έχω ξεκινήσει να κάνω ποδήλατο και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω. Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή, από τότε που έμαθα πως είμαι στην προεπιλογή», σχολίασε ο επιθετικός της Μαρσέιγ.
«Ξέρω πως αν δεν είμαι έτοιμος, θα υπάρχει πρόβλημα. Αισιοδοξώ όμως, πως θα προλάβω το Euro», πρόσθεσε ο Ρεμί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
