Μια μέρα μετά το "OK" της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, θεωρεί πως δεν θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα και άρα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όπως υποστηρίζουν στην ΕΕΑ θα έπρεπε, πριν δοθεί η άδεια στην ομάδα, να ερευνηθεί προσεκτικά ο τόπος προέλευσης των χρημάτων του Ιβάν Σαββίδη. Υπενθυμίζεται πως ο ομογενής επιχειρηματίας έδωσε δάνειο 2 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση. Μάλιστα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να συζητήσει λεπτομερώς το θέμα της χορήγησης άδειας του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
