Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ύποπτοι φοροδιαφυγής ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής

Το ΣΔΟΕ έχει διατάξει το άνοιγμα των λογαριασμών παραγόντων των τριών ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ" παρουσιάστηκαν στοιχεία, τα οποία δημοσιεύονται και στο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν υποψίες φοροδιαφυγής για τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, το ΣΔΟΕ έχει διατάξει το άνοιγμα των λογαριασμών παραγόντων των τριών ΠΑΕ όπως του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Κόντη.
Τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή φέρουν ημερομηνία του Μαΐου του 2011 και σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, υποστήριξε πως ήδη έχουν ανοιχθεί οι λογαριασμοί του. Επιπλέον, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΔΟΕ πως δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 1999 υποστήριξε πως μέχρι το 2004 βρισκόταν στην Βραζιλία και από τότε καταθέτει κανονικά φορολογικές δηλώσεις.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ