Στις έλλειψη αγωνιστικών επιλογών στάθηκε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Κωστένογλου, αναφερόμενος στην συνέχεια των play offs. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova για την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και για το επόμενο ματς, με τον ΠΑΟΚ.
Σε απόδοση 2.44 βρίσκουμε στην betfair τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ
«Δεν έχουν καμία σύγκριση τα ματς των πλέϊ οφ με αυτά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, γιατί έχουμε πολύ λίγες επιλογές. Θα χρησιμοποιήσουμε αναγκαστικά τους ίδιους παίκτες και οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε όντως έχουν κάποια προβλήματα, ως εναλλακτικές λύσεις. Όπως για παράδειγμα ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος έπαιξε στο Περιστέρι 90 λεπτά, ενώ δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Καθοριστική στιγμή ήταν η φάση με το δοκάρι του Λεονάρντο, στην οποία θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτή την ευκαιρία δε δικαιούμασταν τη νίκη», δήλωσε ο «Κωστέ».
Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κλωναρίδη, ενώ υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από την Ενωση(!): «Ο Κλωναρίδης είναι σημαντικός παίκτης. Ο τραυματισμός του ελπίζω να είναι επιφανειακός και να τον έχουμε την Τετάρτη. Έχουμε ανάγκη όλα τα παιδιά. Θα έλεγα ότι γενικά ο Ατρόμητος είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από εμάς. Βλέπετε και οι αλλαγές που μπαίνουν είναι έτοιμοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Εμείς έχουμε κάποιους νεαρούς που χρησιμοποιήσαμε, αλλά μεσοεπιθετικά έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν έχουμε τους παίκτες που θα μπουν έτοιμοι να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Πέραν τούτου όμως εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης».
Ο Κωστένογλου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας: «Θα πρέπει να είμαι αισιόδοξος και αυτό μεταφέρω στα παιδιά. Το ιδιαίτερο πρόβλημά μας είναι και στον κεντρικό άξονα. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. θα παίξουν ξανά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. θα πάμε για το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Με τον ΠΑΟΚ είναι όμως ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Η εικόνα μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα πλέϊ οφ, στα εντός έδρας ματς ήταν καλή. θα έλεγα όμως ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΟΚ απ' την πλευρά του θα έρθει για να πάρει τη νίκη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !! ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ Α Ε Κ , ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΛΟΓΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ? ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .
Iparxei mia kai monadiki epilogi.na sikwtheis na figeis xtes apo tin aek kai na pas sto agio oros.den iparxei proponitis kwstenoglou gelane kai oi petres mazimas.An eustathoune auta pou akousa simera gia vasikous aristero bak lago kai stoper della den prokite na dw kan to mats gt tha einai ena 3mpalo kai egw tha vgalw ton karkino akomi mia fora me autin tin omada ektrwma pou exete katantisei.
ΑΠΛΑ ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
COOL APE
poso ligos eisai gia defteri fora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ Β ΕΘΝΙΚΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ
RE O AN8ROPOS DEN EMPNEH TOYS PEKTES DEN TO BLEPETE
Η ΑΕΚ χρειαζεται (σε σειρα προτεραιοτητας) διοικηση επιπεδου ΑΕΚ, προπονητη επιπεδου ΑΕΚ, και παικτες επιπεδου ΑΕΚ. Αυτη τη στιγμη δυστυχως δεν εχει κανενα απο τα 3. Ενας προπονητης επιπεδου ΑΕΚ θα ειναι σε θεση να παρει απο τους παικτες του ο,τι εχουν να δωσουν και να μην κανει τις αλλοπροσαλλες κινησεις πυ εχουμε δεια πο τον Κωστενογλου. Το μονο που μπορει να κανει ο Κωστενογλου για την ΑΕΚ ειναι να μην ζητησει αποζημιωση το καλοκαιρι και να παραιτηθει ο ιδιος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πριν τον απολυσουν. Πηρε ευκαιριες, απετυχε παταγωδως, ας παει καπου αλλου.
Ναι Κλεφτάκη, ενώ με τον μάγειρα δακρύσαμε από τη μπάλα. Στα φρύδια μου τι έκανε με την Σαραγόσα. Αλλά βέβαια έχετε σαν μέτρο σύγκρισης τον πάτερ. Ωστόσο σε βλέπω αν βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ να κρεμάς πλερέζες πανύβλαξ.
Ακου προπονητης της ΑΕΚ και να λεει οτι ο Ατρομητος ειναι ποιο ολοκληρωμενη ομαδα.Τελικα οχι λιγος αλλα πολυ λιγος.Αν ειναι να εχεις Ριβαλντο στην ομαδα για να κανεις τον μαγκα χαιρω πολυ.Δεν εχει επιλογες ενω ο Ατρομητος που επαιξε και τελικο ενδιαμεσα σε καθε ματς αλλη ομαδα κατεβαζει??Μη τρελαθουμε τωρα και συμφωνω με τον Αεκανό μπορει να βαλει 5 αμυνα και 4 αμυντικα χαφ παρα 2 φορ!!! Και αληθεια ι Γκερειρο (ναι ξερω καμενος ειναι αργος κλπ) αλλα την μπαλια που εχει δεν την εχει παρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μονο ο καρλος(που αληθεια γιατι δεν επαιξε χθες) Ας βαλει σε 2 ματς 2 ορθολογικες ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ενδεκαδες μηπως σωσει την χρονια και τα διαρκειας για του χρονου...
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΕΝΩ Ο ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ? ΑΣΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΕ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ!! ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!! ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ !!!
Συμφωνώ με τον αιχμηρό. Πέρα από το μαμήσι με τις κάρτες, εδώ μιλάμε για τρία μην πω και τέσσερα πέναλτι. Χθες ο Ιγκλέσιας σπρώχνει τον Λύμπε, τίποτα στο 0-0. Ο Ιτάνζ στο 1-0, παίρνει το κεφάλι του Κλωναρίδη τίποτα.Στο χέρι του Βύντρα τίποτα που θα ήμουν 2-0 για πλάκα στο ημίχρονο με ΠΑΟ. Ακόμα και με τον Ατρόμητο, άντε να δεχτώ πως ο Νάστος δεν σπρώχνει τον Λεονάρντο. Στον γαύρο θα το έδιναν; Πέναλτι και αποβολή. Μόνο χθες δεν φάγαμε κάρτες και μη νομίζετε πως το έκαναν για μας, αλλά για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είμαστε κομπλέ με τον ΠΑΟΚ και να καθαρίσει η βαζέλα.
ρε προπονητη η ομαδα φαινεται αδουλευτη και φταις και συ,και ασε το δουλεμα για ψηλα το κεφαλι,το δικο μας το εχωσες στη αμμο ,εναν κρησιμο αγωνα επρεπε να παρεις και μπηκαν σαν κοτες στο ταιρεν,πουθενα σθενος και ψυχη,μηπως φταιω εγω προπονηταρα;
EGO AYTO POU 3ERO NA PO AYTOS O AN8ROPOS PERSH ERH3E DUO OMADES KATHGORIA LARISA KAI ASTERA TRIPOLHS KAI TON EBALE PROPONHTH STHN AEK O XATZHXRHSTOS AYTOS EPEMENE TOTE KAI EPIREASE TON ADAMHDH
Ρε φίλε έλεος είπαμε ούτε εγώ τον θέλω σαν προπονητή της ΑΕΚ αλλά όχι να λέμε και ανακρίβειες τον Αστέρα τον κράτησε στην κατηγορία τη σεζον 2008-2009. Αυτός που τον έρηξε ήταν ο Βλάχος και ο Δερμιτζάκης....
παρε την ομαδα κ φυγε απο το γηπεδο οταν σε σφαζουν τα κορακια κ κομμενες οι λαλακιες τυπου "ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ".. μονο στα ματς των playoff μας εχουν στερησει 4 πεναλτυ κ την κοκκινη που χαρισε στο παοκι,την πληρωσαμε στην επομενη φαση με γκολ..
οκ δεν εχουμε παικτες για αεκ συμφωνω. τουλαχιστον δε μπορεις να τους μαθεις ενα πλανο αναπτυξης? να βγαλουμε μια καθετη ρε παιδι μου! κ βαλε 2 φορ επιτελους στη περιοχη να βοηθαει ο ενας τον αλλο αφου εχουμε προβλημα στο γκολ.
arxise apo twra tis dikaiologies aytos,kanoniste na xasete apo to paokaki pali...mia fora den ton exw akoysei na parei tis eythynes gia thn htta olo klaigetai kai dikaiologies einai...ligos,mizeros,httopathis,thn kyriakh asxeta poia thesh tha exoyme eite prwth eite teleytaia vgais kai pes oti paraithse den paei allo ,den kaneis gia AEK ,kane alloy to agrotiko soy kai meta apo kapoia xronakia an deixeis oti to exeis isws na ta xanapoyme
Καλά οκ δεν έχει άδικο αφού ο σχεδιασμός το καλοκαίρι ήταν για κλάματα! Ενώ είχαμε τεράστιο κενό άμυνα και μεσοεπιθετικούς πήραμε 3 φορ(!). Κάνει μπαμ πως ο σχεδιασμός ήταν της πλάκας και πως έβαλε το χεράκι του ο Σταύρακας που ήθελε να το παίζει και προπονητής και πρόεδρος άσχετα αν η ομάδα και τα λεφτά ανήκανε σε άλλους..... Θυμάστε τι λέγαμε για το καλοκαίρι για τον Σταύρακα και τον μανατζερ του Μπελεκ? Θυμάστε τι λέγαμε για την ανάγκη του μεσοεπιθετικού ενώ ερχόταν ο 3ος(!) φορ στην σειρά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομάδα? Άσχετα αν εν τέλει ο μόνος που πρόσφερε ήταν ο Λυμπε....
poso ligos eisai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!