Την ίδια ώρα που οι πολίτες βρίσκονται μπροστά σε νέες αυξήσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ, υπουργική απόφαση έδωσε προεκλογικό μπόνους στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καθώς δυο μέρες πριν τις εκλογές η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως "κατάφερε να λύσει ένα μέρος του προβλήματος της εκτός έδρας μετακίνησης".
Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορεί πέτυχε αύξηση στην αποζημίωση για τη διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για τη διανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€). Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση η ποσοστιαία αύξηση είναι της τάξεως του 72,4% και στη δεύτερη 47,05%! Και όχι μόνο αυτό. Η ΓΕΝΟΠ κατάφερε όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση να μειώσει τα χιλιόμετρα για την εκτός έδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ η υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
