Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσίπρας: Οι Βενιζέλος και Σαμαράς μπλοφάρουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αύριο, Πέμπτη πρόκειται να παραδώσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την διερευνητική εντολή για τη δημιουργία κυβέρνησης με τον ίδιο να δηλώνει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι «Μετά το τέλος των επαφών μου, διαπίστωσα ότι υπάρχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενής πολιτική στήριξη. Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μίας αριστερής κυβέρνησης πραγματικότητα».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει την Πέμπτη τη διερευνητική εντολή και το κόμμα του θα συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα. Το ραντεβού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για επιστροφή της διερευνητικής εντολής είναι στη 1 το μεσημέρι.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «μιλούν τη γλώσσα της μπλόφας», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά «ξεκάθαρα, χωρίς δεύτερες σκέψεις». Ό,τι είπαμε προεκλογικά λέμε και μετεκλογικά. Ο λαός έκλεισε τα αυτιά του στην κινδυνολογία, είπε ο κ. Τσίπρας. «Έχουν κάνει καραμέλα την απειλή εξόδου από το ευρώ» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι με την πολιτική αυτή «έφυγαν από τις τράπεζες 75 δισ. ευρώ».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η χώρα στις 6 Μαΐου γύρισε σελίδα. «Όπως στη ζωή δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, έτσι δεν υπάρχει και ολίγον μνημόνιο» είπε ο Αλ.Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η εντολή του λαού είναι σαφής και μη παρερμηνεύσιμη: Ανατροπή του μνημονίου».

«Απευθυνθήκαμε σε κοινωνικούς φορείς. Μας λοιδόρησαν και για αυτό» σημείωσε εξάλλου ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στέρεες σχέσεις με την κοινωνία».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση του ΚΚΕ, λέγοντας ότι χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία, ενώ σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη στάση της ΔΗΜΑΡ, αφού εξέφρασε μεν ικανοποίηση για τη στήριξη από τον Φώτη Κουβέλη, αναρωτήθηκε όμως τι θα γινόταν αν η στήριξη αυτή ερχόταν προεκλογικά.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ