Ακόμα ένας συνεργάτης του MEGA επί πολλά χρόνια ετοιμάζεται να... απολυθεί! Ο λόγος για τον Γιώργος Θαναηλάκη, ο οποίος αρνείται να δεχτεί τη νέα ατομική σύμβαση που προτείνει η διοίκηση του σταθμού και περιλαμβάνει μεγάλες περικοπές σε προσωπικό και μισθούς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί από τους δημοσιογράφους του MEGA αρνούνται να δεχτούν τις συμβάσεις με αποτέλεσμα να κόβεται η συνεργασία τους με το σταθμο. Πρώτη απ' όλους η Μαρία Καρχιλάκη, ενώ ακολούθησαν και άλλοι όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Εξάλλου, λόγω της κρίσης κόβεται από το σταθμό και η ανάληψη των δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο κ. Θαναηλάκης θα συναντηθεί με την διοίκηση του σταθμού μετά τις εκλογές για να μια τελευταία συζήτηση και αν δεν αλλάξει κάτι, ο δημοσιογράφος θα φύγει μετά από 20 χρόνια συνεργασίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
