Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο πρώτο πρόγραμμα στην τηλεθέαση ήταν η μετάδοση του Τελικού Κυπέλλου από τον ΣΚΑΪ, ως κανάλι ελεύθερης εμβέλειας.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η τηλεθέαση έφτασε έως και 32,6%, στο δεύτερο τέταρτο του αγώνα, όταν ο Ολυμπιακός εβαλε το πρώτο γκολ.
Στην παράταση η τηλεθέαση έφτασε στο 39.9%! Αυτό σημαίνει ότι στην κανονική διάρκεια του αγώνα παρακολουθούσαν 1,25 εκατ. τηλεθεατές, ενώ στην παράταση 1,4 εκατ!
Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 μετέδιδε τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο κικ μπόξινγκ με τα ποσοστά να κινούνται σχετικά χαμηλά. Όμως όταν ο τελικός ολοκληρώθηκε το ποσοστό του αγώνα εκτοξεύτηκε στο 33,6%.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
