SERIE A'- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΡΟΜΑ: 4-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ
Κοντά στο πρώτο της Σκουντέτο μετά από 9 χρόνια βρίσκεται η Γιουβέντους, που ισοπέδωσε με 4-0 τη Ρόμα και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από τη Μίλαν που έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια. Πέμπτη σερί νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία» που διατηρεί ακόμη το αήττητο στη φετινή σεζόν.
Καλύτερο ξεκίνημα στο ματς για τη Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
Οι «μπιανκονέρι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ντε Τσέλιε έφυγε από δεξιά, έκοψε στο δεύτερο δοκάρι και ο Βιδάλ έκανε από κοντά το 1-0.
Πριν προλάβει να αντιδράσει η Ρόμα, δέχτηκε κι άλλο γκολ.
Στο 8ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα με τον Βιδάλ έφυγαν στην κόντρα και ο δεύτερος με όμορφο διαγώνιο διπλασίασε τα προσωπικά του αλλά και τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 11' ο Στεκέλενμπουργκ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Βούτσινιτς, ενώ στο 20' μετά από φάουλ του Πίρλο, ο Κιελίνι δεν βρήκε καλά με το κεφάλι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το εφιαλτικό βράδυ για τη Ρόμα συνεχίστηκε καθώς στο 26ο λεπτό ο Στεκέλενμπουργκ ανέτρεψε τον Μαρκίζιο μέσα στην περιοχή, αποβλήθηκε και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Κούρτσι έπιασε αρχικά το πέναλτι του Πίρλο, που με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 3-0.
Στο 38ο λεπτό το σουτ του Ντε Τσέλιε από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 39' ο Κούρτσι δεν ανησύχησε από το μονοκόμματο του Κουαλιαρέλα.
Στο 48' το σουτ του Βούτσινιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ η Γιουβέντους έκανε το 4-0 στο 52'.
Ο Ντε Τσέλιε έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Βούτσινιτς έστρωσε στον Μαρκίζιο που με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κούρτσι.
Στο 71' ο Κούρτσι απομάκρυνε το σουτ του Μαρκίζιο μέσα από την περιοχή και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Τζιακερίνι έφυγε λίγο άουτ.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και η Γιουβέντους πανηγύρισε ακόμη μια μεγάλη νίκη.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ (68' Τζιακερίνι), Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ, Πίρλο, Ντε Τσέλιε, Κουαλιαρέλα (61' Ντελ Πιέρο), Βούτσινιτς (57' Μποριέλο).
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι, Ντε Ρόσι, Κιάερ, Άνχελ, Γκάγκο, Περότα, Μαρκίνιο, Πιάνιτς (61' Λαμέλα), Μπορίνι (28' Κούρτσι), Οσβάλντο (57' Κρκιτς).
ΜΙΛΑΝ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Στο 1-1 κόλλησε η Μίλαν με την Μπολόνια και πλέον η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με τρεις βαθμούς.
Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε και το πλασέ αλλά ο Αλιάρντι του είπε όχι, ενώ στο 15' και στο 16' τα σουτ των Αντιονίνι και Ιμπραΐμοβιτς δε βρήκαν στόχο.
Η Μπολόνια πάγωσε το «Σαν Σίρο» στο 26ο λεπτό, καθώς ο Ντιαμάντι έκλεψε στο κέντρ4ο από τον φαν Μπόμελ, έδωσε για τον Ραμίρες, που μόνος του με τον Αμπιάτι πλάσαρε όμορφα κι έκανε το 1-0.
Στο 35ο λεπτό η κεφαλιά του Ντι Βάιο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 39' ο Αμπιάτι πρόλαβε τον Μουντιγκάι.
Στο 52' ο Αμπιάτι είπε όχι στο σουτ του Ντιαμάντι, ενώ στο 59' ο Αλιάρντι απέκρουσε το πλασέ του Ρομπίνιο.
Στο 67' και πάλι ο Αλιάρντι νίκησε τον Ίμπρα, ενώ στο 71' το σουτ του Γκάρικς πέρασε άουτ.
Η Μίλαν έμεινε με 10 παίκτες από το 81ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπονέρα, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό με κοντινή προβολή του Ιμπραΐμοβιτς μετά από σέντρα του Εμάνουελσον.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Μπονέρα, Αντονίνι (69' Εμάνουελσον), Φαν Μπόμελ (72' Ακουιλάνι), Νοτσερίνο, Μουντάρι, Σέεντορφ (56' Κασάνο), Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Ράτζι, Πορτανόβα, Τσερούμπιν, Γκάρικς, Μουντιγκάι, Πέρες, Μορλέο, Ραμίρες (88' Κονέ), Ντιαμάντι (65' Ταϊντέρ), Ντι Βάιο (74' Ακουαφρέσκα).
ΤΣΕΖΕΝΑ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 2-2
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι
Με τους βαθμο0ύς της ισοπαλίας (2-2) βολεύτηκαν η ήδη περασμένη Τσεζένα και η αδιάφορη Μπολόνια.
Η Παλέρμο έφτασε κοντά στο γκολ στο 6ο λεπτό, καθώς το απ' ευθείας φάουλ του Μίκολι, έξυσε το δοκάρι του Αντονιόλι, αλλά οι Σικελοί πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό. Ο Μουνιόθ απέφυγε με τρομερή ενέργεια τον Κομότο, έδωσε στον Μπερτόλο που από κοντά πλάσαρε ιδανικά τον Αντονιόλι κι έκανε το 1-0.
Στο 25ο λεπτό το σουτ του Σαντάνα σταμάτησε στο δοκάρι της Παλέρμο κι ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.
Με τη σέντρα, η Τσεζένα κατάφερε να γυρίσει το ματς. Ο Ρενέγια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Βιβιάνο κι έκανε το 2-1.
Στο 35' ο Αντονιόλι είπε όχι στον Ερνάντες, ενώ στο 40' η κεφαλιά του Μούτου πέρασε άουτ.
Η Παλέρμο έφερε το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σκόρερ τον Σιλβέστρ.
Στην επανάληψη το ματς ήταν πάρα πολύ κακό και στην κυριολεξία οι δύο ομάδες δεν πάτησαν περιοχή. Μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Μπουντάν στις καθυστερήσεις, με την πάλα να φεύγει λίγο άουτ.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Μόρας, Φον Μπέργκεν, Λάουρο (8' Κετσαρέλι), Αριγκόνι, Κολούτσι, Γκουάνα, Σαντάνα (74' Παρόλο), Ρενέγια (68' Ιακουίντα), Μούτου
ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Λαμπρέν, Σιλβέστρ, Μαντοβάνι, Μουνιόθ, Ντονάτι, Ντέλα Ρόκα (79' Άκουα), Μπερτόλο, Βάσκεθ (82' Μπουντάν), Ερνάντες (64' Μπατσίνοβιτς), Μίκολι.
ΛΑΤΣΙΟ- ΛΕΤΣΕ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο
Την ευκαιρία να ξεφύγει από την Ουντινέζε έχασε η Λάτσιο που έμεινε στο 1-1 με τη Λέτσε.
Το φάουλ του Γαρίδο στο 5ο λεπτό πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 12' ο Μπενάσι είπε όχι στο σουτ του Ρόκι.
Στο 14ο λεπτό ο Ντι Μικέλε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 23' η σέντρα σουτ του Καντρέβα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπενάσι.
Στο 37ο λεπτό η Λάτσιο έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς αρχικά ο Μπενάσι απέκρουσε το σουτ του Ρόκι και στη συνέχεια ο Καντρέβα αστόχησε προ κενής εστίας.
Στο 49' ο Μπενάσι είπε όχι στο του Άλφαρο, ενώ στο 51' το σουτ του Κουαντράδο σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο. Στη συνέχεια ο Μενάσι είχε κι άλλες καλές επεμβάσεις σε προσπάθειες των παικτών της Λάτσιο και στο 74' ο Μπιάβα με κεφαλιά παραλίγο να πετύχει το γκολ για τη Λέτσε.
Ο Ματουζάλεμ με κεφαλιά στο 83ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σκαλόνι έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο αλλά η Λέτσε πήρε την ισοπαλία με ένα γκολ του Μποζίνοφ στις καθυστερήσεις.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Γαρίδο, Μιάβα, Ντιακιτέ, Σκαλόνι, Λεντέσμα, Ματουζάλεμ (84' Ντίας), Καντρέβα, Ερνάνες (46' Άλφαρο, 76' Τσάνα), Γκονζάλες, Ρόκι.
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Εσπόζιτο, Τόμοβιτς, Ντελβέκιο, Μπερτολάτσι (86' Μποζίνοφ), Κουαντράδο, Τζιακομάτσι, Μπρίβιο, Ντι Μικέλε, Μουριέλ (73' Κορβία).
ΤΖΕΝΟΑ- ΣΙΕΝΑ: 1-4
Γήπεδο: Μαράσι
χωρίς νίκη για 12ο σερί ματς έμεινε η Τζένοα που διασύρθηκε μέσα στην έδρα της με 4-1 από τη Σιένα. Στον ένα βαθμός μόλις η διαφορά των «γκριφόνι» από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Τζένοα μπήκε πιο δυνατά και στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Παλάσιο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 11' το φάουλ του Μπόβο πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Μπρκιτς.
Στο δοκάρι βρήκε και το σουτ του Μπιοντίνι δύο λεπτά αργότερα αλλά η Σιένα στην πρώτη της φάση στο 16' άνοιξε το σκορ.
Ο Μπριέντζα έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο και στον Τζιλαρντίνο και κατέληξε στα δίχτυα του Φρέι.
Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, δύο λεπτά αργότερα ο Ντέστρο βρέθηκε σερ καλή θέση και με ιδανικό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 26' το φάουλ του Κούτσκα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 36' η Σιένα έκανε το 3-0 με όμορφο σουτ του Μπριέντζα μετά από ασίστ του Γκρόσι.
Στο 39' ο Φρέι απέκρουσε το σουτ του Μπριέντζα, ενώ στο 45' ο Ρόσι προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπρικτς χωρίς επιτυχία.
Στο 48ο λεπτό η Σιένα έφτασε και σε 4ο γκολ με όμορφο σουτ του Τζιόρτζι και στο 51' ο Φρέι απέκρουσε απίστευτα το σουτ του ίδιου παίκτη.
Στο 53ο λεπτό το ματς διεκόπη, καθώς ο κόσμος της Τζένοα έξαλλος, εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Ο Ταλιαβέντο διέκοψε το ματς και στη συνέχεια ακολούθησαν σουρεαλιστικές στιγμές.
Οι παίκτες της Τζένοα μέσα στα δάκρυα προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κόσμο και τελικά το ματς ξεκίνησε μετά από 40 λεπτά περίπου
Η Τζένοα στα εναπομείναντα λεπτά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 79' με αυτογκόλ του Ντελ Γκρόσο.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Γκράνβιστ, Μπόβο, Αλχασάν (29' Γιορκέρα), Ρόσι, Κούτσκα (75' Αντονέλι), Μπιοντίνι, Σκούλι (53' Καλάντζε), Τζιλαρντίνο, Παλάσιο.
ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Βιτιέλο, Τέρτζι, Ροσετίνι, Ντελ Γκρόσο, Γκρόσι, Βεργκάσολα, Γκάτσι, Τζιόρτζι (72' Σεστού), Μπριέντζα, Ντέστρο (71' Μπογκντάνι).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΙΝΤΕΡ: 0-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Στο 0-0 κόλλησε η Ίντερ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα αλλά θα πρέπει να είναι και ικανοποιημένοι.
Οι «βιόλα» έχασαν πέναλτι στο 69' και πλέον η Ίντερ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φορλάν έκανε ένα καλό σουτ με τον Μπόρουτς να απομακρύνει, ενώ στο 25' και στο 27' τα σουτ των Σάρατε και Τσέρτσι πέρασαν ίγο άουτ.
Στην επανάληψη η Ίντερ πίεσε αλλά ο Μπόρουτς ήταν εκεί όπου χρειάστηκε και καθάριζε κάθε κίνδυνο.
Οι «βιόλα» θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, αλλά στο 69ο λεπτό ο Σέζαρ απέκρουσε το πέναλτι του Λιάζιτς κι έσωσε την Ίντερ.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Καμπορέζε, Νατάλι, Ναστάσιτς, Μπεχράμι (68' Σαλιφού), Λατσάρι, Κασάνι, Κάρια, Πασκουάλ, Τσέρτσι, Λιάζιτς (72' Μάξγουελ).
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Κίβου (81' Ρανόκια), Ζανέτι (46' Ναγκατόμο), Πόλι, Καμπιάσο, Φορλάν (54' Σνάιντερ), Άλβαρες, Σάρατε, Μιλίτο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!