Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει 5 δισ. από το Facebook

Ευκαιρία για μία μητέρα στην Αμερική για να αλλάξει τη ζωή της

Είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ είναι ο παράδεισος των αγωγών. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αγωγή για οτιδήποτε και να λύσει με τον τρόπο αυτό το οικονομικό του πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό η Glynnis Bohannon αποφάσισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αντιθέτως κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι επιτρέπει ακόμη και σε ανήλικους να χρησιμοποιούν τα Facebook credits.

Κατ' αυτήν το γεγονός είναι αντίθετο με την νομοθεσία της California και συνεπώς αφού η εταιρεία παρανομεί οφείλει να της δώσει και τη σχετική αποζημίωση. Μάλιστα δεν ζητά αποζημίωση μόνο για για τις αγορές του γιου της αλλά και όλων των ανηλίκων των ΗΠΑ που έχουν κάνει χρήση των Facebook Credits μέχρι τώρα.

Αν και είναι βέβαιο ότι η υπηρεσία θα αντικρούσει τα επιχειρήματα της, αν η αγωγή γίνει δεκτή θα μπορούσε να στοιχίσει στο Facebook περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια!

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ