Το όνομα του ομοσπονδιακού τεχνικού των «τρικολόρ» έχει συνδεθεί κατά καιρούς με την Τσέλσι, αλλά ο ίδιος την δεδομένη χρονική στιγμή, σφυρίζει αδιάφορα.
«Είναι πάντα κολακευτικό να εκτιμούν την δουλειά σου μεγάλοι σύλλογοι, ωστόσο ο στόχος μου είναι να πάω με την εθνική Γαλλίας όσο καλύτερα γίνεται στο Euro. Mε έχει απορροφήσει απόλυτα αυτή η διοργάνωση. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Μπλαν.
Παράλληλα, ο 46χρονος Γάλλος προπονητής, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Γαλλία, απάντησε: «Δεν είμαι από τους τύπους που πάνε και χτυπάνε πόρτες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
