Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι απόντες είχε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης για την ΑΕΚ, μία μέρα μετά την ήττα στα Γιάννινα. Ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε άδεια στον Παντελή Καφέ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Από εκεί κει πέρα, ο τόσο ο Δημήτρης Σιαλμάς, όσο και ο Γιάννης Κοντοές, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδας επιγονατιδικού, έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας και ο Αντώνης Ρίκκα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Το ευχάριστο για τον Κωστένογλου είναι το ότι αναβλήθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική της Μ. Τετάρτης και έχοντας μπροστά του 10 μέρες περίπου, δεν αποκλείεται να έχει τους περισσότερους εξ αυτών στη διάθεσή του. Για αύριο ο προπονητής της ΑΕΚ έχει δώσει ρεπό και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ολοι εσεις που τον βρίζετε, διαβάστε ξανά τα ονόματα των τραυματιών (που πλέον αποτελούν τον κορμό της ΑΕΚ), θυμηθείτε και τους υπόλοιπους του φετινού ρόστερ και αφού κλάψετε μαζί μου πεστε μου πως ή αν μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο σύνολο και εικόνα. Με αυτό το υλικό, με πληρωμές 'έναντι' και μάλιστα οριακά πριν την επέμβαση της UEFA το οτι η ομάδα θα μπεί στα play off είναι επιτυχία (δυστυχώς εκεί μας κατάντησαν).