Σοκ έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βλάχου στο παιχνίδι της Β' Ομάδας, απέναντι στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έχει υποστεί κάταγμα στο αντιβράχιο και ήδη του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας. Ωστόσο, αύριο αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, την στιγμή που υπάρχουν φόβοι ακόμα και για χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Όσο για το παιχνίδι, αυτό έληξε ισόπαλο 1-1, με την Ένωση να μην κερδίζει για ακόμα μία αγωνιστική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
περαστικα!!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΟς!!!
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑ@@ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ;; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΔΟ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.
Περαστικα!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕ
perastika na einai...siderenios