Η ιστορία με τον μικρό Νικόλα, που δίνει τη δική του προσωπική μάχη και χρειάζονται χρήματα προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για εγχείρηση έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ειδικά από τη στιγμή που το κράτος στέκεται (;) εμπόδιο στις όποιες προσπάθειες γίνονται για τη συγκέντρωση χρημάτων από τον κόσμο, σαν μία βοήθεια προς τον μικρό και τους γονείς του να κάνουν αυτό το ταξίδι ζωής. Χθες το βράδυ μέσω του facebook η οικογένεια του μικρού Νικόλα έστειλε νέο μήνυμα, μέσω της σελίδας που έχουν ανοίξει για τον μικρό στο facebook ενημερώνοντας τα κάτωθι:
"Καλησπέρα,
μετά από τηλεφωνική επικοινία με τον πατερα του Νικόλα ο οποίος μεχρι και πριν από λίγο προσπαθούσε να αποδεσμεύσει τις προσφορές αγάπης σας στον μικρό του γιό,εχω να σας ανακοινώσω πως μετά από την γραφειοκρατική ταλαιπωρία τόσων ημερών,με όλο το κρατικό σύστημα εναντιωμένο και μόνο την Εθνική τράπεζα σύμμαχο,κατάφερε η βοήθειά όλων όσων πρόλαβαν και κατέθεσαν μέχρι και σήμερα το πρωί ,να φτάσει στα χέρια του Νικόλα...Ευχαριστούμε θερμα και επισημαίνουμε για αλλη μια φορά να μην χρησιμοποιηθεί εφ'εξής αυτός ο λογαριασμός...Οποιαδήποτε προσφορά βοήθειας θα μπορει να πραγματοποιηθεί μονο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους γονείς".
giannis.nikos.panagiotopoulos@gmail.com
To e-mail επικοινωνίας για πιθανές ερωτήσεις ή προσωπικά μυνήματα...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

'Οπως είπε κάποιος αδερφός εδώ μέσα (συγνώμη αλλά μου διαφεύγει το όνομα) ας καλέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ όλο τον κόσμο στο γήπεδο και ας δώσει ένα ποσοστό από τις εισπράξεις για τον μικρό Νικόλα.