Νέα ανακοίνωση ανήρτησε η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra FM στο χώρο εργασίας με την οποία ενημερώνει ότι επειδή απεργούν οι τεχνικοί του σταθμού δεν θα πληρωθεί κανένας άλλος εργαζόμενος ακόμα κι αν αυτός δεν απεργεί! Η δικαιολογία είναι ότι δεν θα πληρωθούν καθώς η εργασία των δημοσιογράφων καθίσταται αδύνατη λόγω της απεργίας των τεχνικών, κάτι που είναι τουλάχιστον αστείο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σας γνωστοποιούμε ότι, κατά τη διάρκεια της απεργίας των τεχνικών ραδιοφώνου, δεν θα καταβληθεί αμοιβή και στους δημοσιογράφους διότι, λόγω της άνω απεργίας, καθίσταται τεχνικά αδύνατη η αποδοχή της εργασίας του. Το ίδιο θα ισχύσει και για κάθε άλλον εργαζόμενο του οποίου η αποδοχή της εργασίας καθίσταται τεχνικά αδύνατη για τον ίδιο λόγο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τότε να μην γκρινιάζεται και για τις σπατάλες της ΕΡΤ, που απεργούσαν 1 μήνα οι φύλακες ή οι τεχνικοί και δεν μποροσύνα να δουλέψουν οι δημοσιογράφοι και πληρωνόντουσαν κανονικά χωρίς να δείχνει πρόγραμμα η ΕΡΤ. Αυτή η νοοτροπία μας έφτασε εδω. Να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε!!!! Την άλλη μέρα θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι του SENTRA και θα πληρώνονται οι τεχνικοί χωρίς να δουλεύουν!!! Είμαστε στα καλά μας τώρα??!!! Άιντε γιατί το παραξεφτιλίσαμε!!!!
μεγαλε εισαι αλλου για αλλου...πας καλα? δλδ ποσα θες να μας τρελανεις με αυτα που λες?????????τι δουλεια κανεις αληθεια?
Ποιο είναι το περίεργο??? Θα σε πληρώνει ρε μάγκα χωρίς να δουλεύεις??? Καλός είσαι και εσύ. Τι λες ρε Μαρία?? Θα μας τρελάνεις???!!!
ρε μεγαλε η δεν καταλαβες τι λεει το αρθρο η εισαι απαρδεκτος...
δεν εννοεί μόνο για τους απεργούς. Εννοεί και για αυτούς που προσήλθαν αλλά δεν μπορούν να δουλέψουν επειδή απεργούν άλλοι. Τακτικές ... στρατού ??? τι να πω ? ? Για να στραφει ο ενας εναντίων του άλλου. Τράτζικ που λέει κ η @@διαφήμιση. Μακάρι τέτοιο σταθμοί και γενικότερα τέτοιες εταιρείες, κ@@ φυλλάδες και λοιπά να φεύγουν μια - μια, να φεύγουν και τέτοιοι εργοδότες μπας και σοβαρευτούμε και κάνουμε κάτι ...
@ de 423 Απόλυτα άκυρο το σχόλιό σου, αγαπητέ μου. Αν δεν απεργείς και προσέλθεις στο χώρο εργασίας σου ο εργοδότης ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σε πληρώσει. Αν συνθήκες ΕΞΩ από τη δική σου δικαιοδοσία δεν επιτρέπουν να ασκήσεις την εργασία σου ΔΕΝ σε αφορά. Υποχρέωση παροχής των κατάλληλων προυποθέσεων για την άσκηση της εργασίας σου έχει Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. Επιπλέον σαν υπάλληλος δεν επιτρέπεται να ζημιωθείς από τη δική του ζημία, όπως δεν μοιράζεσαι τα δικά του κέρδη.