11.51 Και το δικαστήριο ενώ αρχικά είχε πει ότι θα δώσει αναβολή της εκδίκασης για τον Μάιο, δεν βρήκε ανοιχτές ημερομηνίες και έδωσε αναβολή της διπλής υπόθεσης για τον Ιούνιο! Και πιο συγκεκριμένα για τις 6/6! Μετά τη σχεδόν μισάωρη διακοπή της υπόθεσης, οι δύο αντίδικες πλευρές μπήκαν ξανά στην αίθουσα του Εφετείου με την ΑΕΚ να ζητά να ξεκινήσει η εκδίκαση και να διακοπεί (στην... χειρότερη των περιπτώσεων). Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε εκ νέου αναβολή και το δικαστήριο έκανε το... χατίρι της οικογένειας Ψωμιάδη δίνοντας αναβολή όπως προείπαμε για τις 6 Ιουνίου.
Όπως αναμενόταν η πλευρά της οικογένειας Ψωμιάδη ζήτησε (και πήρε) νέα αναβολή της διπλής υπόθεσης. Από τους κατηγορούμενους από την οικογένεια Ψωμιάδη, μόνο ο Πίζας ήταν στο δικαστήριο. Και η απουσία του Χαρίλαου και Μάκη Ψωμιάδη έδωσε πάτημα στους νομικούς να ζητήσουν και να πάρουν αναβολή για τον Μάιο. Οι νομικοί Ψωμιάδη ισχυρίστηκαν πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης έχει πάθει έμφραγμα (νέο πρόβλημα υγείας δηλαδή) και είναι σε νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει εκδοθεί ακόμα στην Ελλάδα (υπολογίζουν τον Μάιο να γυρίσει στην Ελλάδα). Αυτή τη στιγμή έχει διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα και στην επιστροφή θα αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία εκδίκασης των υποθέσεων μέσα στο Μάιο.
09.44 Η διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα...
09.40 Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχωρεί από το Εφετείο και οδεύει προς την Εφορία, όπως ενημέρωσε μάλιστα, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει και με το άλλο μεγάλο θέμα που "καίει" την ΑΕΚ αυτό της αδειοδότησης.
09.09 Αυτή την ώρα από πλευράς ΑΕΚ στο Εφετείο είναι οι Χάρης Οικονομόπουλος, Ανδρέας Δημητρέλος (αμφότεροι βρίσκονται στην αίθουσα) όπως και οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης και Γιάννης Γρανίτσας. Εκεί είναι και ο Γιώργος Ρόκκας, όπως και οι Δερμανούτσος και Καπετανόπουλος Από την πλευρά της οικογένειας Ψωμιάδη ο γνωστός νομικός... στρατός.
09.06 Στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών (είσοδος από Λουκάρεως, πλάι από τον Άρειο Πάγο, στον τέταρτο όροφο, αίθουσα Δ100Δ) έχουν προσδιοριστεί να διεξαχθούν, στο Τέταρτο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, δύο ποινικές δίκες κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργών του (αρ. 3 και 4) για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
διάβασε το 6σέλιδο σκεπτικό της απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων και στην τέταρτη σελίδα αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι επί 8 ολόκληρα χρόνια η ΠΑΕ δεν κινήθηκε προς την κατεύθυνση της εκτέλεσης της απόφασης και να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Ψωμιάδη. Το έπραξε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011 όταν "...η αιτούσα επέσπευσε συντηρητική κατάσχεση εις χείρας τρίτων - 24 τραπεζών...". Για του λόγου το αληθές ιδού το σχετικό απόσπασμα στη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χθεσινή δικαστική απόφαση: "...Πριν την κατάθεση της ανωτέρω αγωγής αποζημίωσης και συγκεκριμένα στις 4.6.2003, η αιτούσα, με αίτηση που κατέθεσε ενώπιον του παρόντος δικαστηρίου κατά των προαναφερόμενων τριών αντιδίκων της και προς εξασφάλιση της απαίτησης ύψους 21.056.310 ευρώ, ζήτησε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Επί της αίτησης αυτής εκδόθηκε η προσκομιζόμενη με αριθμό 6743/18.9.2003 απόφαση, με την οποία διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας των καθ' ων μέχρι του ποσού των 25.000.000 ευρώ. Η εκτέλεση αυτής της τελευταίας απόφασης έγινε το πρώτον τον Φεβρουάριο του έτους 2011, όταν η αιτούσα επέσπευσε συντηρητική κατάσχεση εις χείρας τρίτων - 24 τραπεζών (βλ. τις προσκομιζόμενες εκθέσεις επίδοσης) ενώ προς τους τρεις καθ' ων επιδόθηκε επίσης κατά τον ίδιο χρόνο (Φεβρουάριο 2011) (βλ. τις προσκομιζόμενες εκθέσεις επίδοσης με αριθμούς 6212/18.2.2011, 6216/18.2.2011 και 7018/18.2.2011 των δικαστικών επιμελητριών Αναστασίας Ζουγανέλη και Αργυρώ Καρλού, προς τους τρεις καθ' ων, αντίστοιχα)..." Είναι σαφές ότι εγείρονται αρκετά ερωτηματικά για την αδράνεια των διοικήσεων της ΑΕΚ και είναι άξιον απορίας πως η διοίκηση Νικολαΐδη δεν προχώρησε στην εκτέλεση της δικαστικής απόφασης. Όπως αναφέρεται, η ΑΕΚ κατέθεσε στις 4 Ιουνίου 2003 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και τρεις μήνες αργότερα (18 Σεπτεμβρίου 2003) εκδόθηκε απόφαση για συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι 25 εκ. ευρώ. Γιατί ενεργοποιήθηκε η εκτέλεση της απόφασης με καθυστέρηση 8 χρόνων
είναι ένα ερώτημα που μόνον οι διοικήσεις της ΑΕΚ μπορούν να απαντήσουν.
περιμενω ανακοινωσεις απο ολους αυτους που μας βομβαρδιζουν σε πολλα αρθρα για την ελλαδαρα και γιατι κατηγορουμε εμεις αυτη την τελεια χωρα κτλ κτλ.... αλλη μια απαντηση για το που ζουνε και για τον πολιτισμο μας που περηφανευοντε. Υ.Γ. περαστικα στον χαριλαο ψωμιαδη και ταχεια αναρρωση!!! Υ.Γ. τελικα εκτος απο τα ρουσφετια λειτουργει τιποτα αλλο σε αυτη την χωρα?
Ενα μηνυμα για τον κυριο Βενιζελο και τον κυριο Σαμαρα μετα τα γεγονοτα των τελευταιων 2 ημερων: Στις εκλογες θα παρετε και οι 2 σας τα RX/ των απανταχου ΑΕΚτζηδων!
Μακάρι να πάρουμε πίσω τα χρήματα του ψωμιάδη, αλλά αντί να ζητάμε απο τους μετόχους να βάλουν μύρια και να κάνουν το καθήκον τους, θα ήταν καλύτειρο να κάναμε το μικρό καθήκον μας 500.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Χ 3 ΕΥΡΩ = 1.500.000 ΕΥΡΩ και καθαρίζαμε. Αλλά 2 τινά συμβαίνουν 1. δεν είμαστε πλέον ούτε 500 χιλ 2 δεν ενδιαφερόμαστε για την ομάδα μας καθόλου. Διαλέξτε και πάρτε. Εγω πιστεύω ότι συμβαίνουν και τα 2 τινά/δεινά. Ο λογσμος σωτηρίας στην πειραιώς εχει 12 χιλ ευρω μόνο!!!! και μετα κοροιδεύουμε τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετόχους που δεν βάζουν μύρια. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ που δεν βάζουμε ούτε 3 ευρώ!!!!!
άντε και τα δώσαμε τα 1,5 εκ (500.000χ3 ευρώ),μετά ?
Ας βάλουν οι μέτοχοι όσα χρωστάνε έως τον Ιούνιο και παράλληλα να βάλουμε κι εμείς 33 για μετά τον Ιούνιο! Δεν είναι δικαιότερο αυτό? Θα μου πεις, το θέμα είναι να βρούμε ποιος φταίει ή τι κάνουμε τώρα? Θεωρώ πως ξεκινάμε από το 1ο και φτάνουμε στο 2ο. Αν γινόταν αυτό σε ότι ελληνικό έχει καταντήσει προβληματικό τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πρόοδο. Υπάρχει τρόπος να αναγκάσουμε-κυνηγήσουμε αυτούς που τα έφαγαν-ξόδεψαν για τη νόμιμη αποκατάσταση? Αν ναι τότε ας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάσουμε για 1 χρόνο την Ευρώπη, δε τρέχει και τίποτα! Ας παίζουμε και με 22χρονους, μια χαρά μου ακούγεται! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ! Αυτά ...
Πότε ήταν λαικής βάσης η ομάδα φίλε για να τα χώσει ο οπαδός? Στον γαύρο τα χώνουν οι οπαδοί? Οι αμέτοχοι όταν ανάλαβαν δεν είπαν πως θέλουμε απο τους οπαδούς να μας στηρίζουν με διαρκείας και εμείς θα την εξυγιάνουμε? Δεν τους στηρίξαμε? Ρε φίλε σου θήξαμε τα αφεντικά?
Φίλε ΑΕΚCy , δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά ποια είναι η λύση. Οσο και να φωνάζεις , λεφτά από τους μετόχους δεν θα πάρεις. Χίλια δίκια να έχεις, με αυτά δεν σώνεται η ομάδα. Οι γαύροι τα χώνουν στην ομάδα και πολύ μάλιστα. Αν θυμάσαι , όταν ο Κόκκαλης είχε βγάλει μετοχές κάποια στιγμή , είχε μαζέψει αρκετά λεφτά. Επίσης, όταν είπαν να εγγραφούν οι οπαδοί στην ομάδα, μαζέψανε 200.000 κόσμο. μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτοί συμμετέχουν και συμμετείχαν στα δύσκολα χρόνια. Εμείς μόνο στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανηγύρια είμαστε πρώτοι . Οταν έρχονται τα δύσκολα , πάντα κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι.
Φιλε οταν το εκανε αυτο ο Κοκκαλης ειχε παρει 7 πρωταθληματα σερι και ειχε φερει Τζιοβανι, Καρεμπε ολους τους καλους Ελληνες , θελω να πω ο κοσμος εβλεπε κατι, δεν εκανε ελεημοσυνη ζητουσε στηριξη+ ετοιμαζοταν και το γηπεδο, δηλαδη παρουσιασε εργο και προοπτικη, εχω βαρεθει πολλους απο εσας με τις τοσο ρηχες σκεψεις
όχι φίλε διαφωνώ...η ομάδα έχει ιδιοκτήτες με ονοματεπώνυμο που είναι υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια. με μαριονέτες στο ΔΣ, κρυμμένους μετόχους δεν γίνεται...όσο για τον κόσμο που λες, δεν μπορεί να του ζητάς συνέχεια γιατί καταρχήν ποιός όρισε τον Δημητρέλο και τον Αδαμίδη να διαχειριστούν τα δικά μου λεφτά? και τον Ιούνιο τι θα γίνει θα ξαναπούν τώρα χρειαζόμαστε άλλα 6εκ βάλτε πάλι πλάτη και οι μέτοχοι τίποτα? και άμα δεν βάλει ο κόσμος θα φταίει που την εγκατέλειψε? ας πληρώσουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα χρέη που δημιούργησαν οι μέτοχοι και ας πάνε στο καλό...αλλιώς στο τζάμπα ξέρω και γω να διοικώ και να φορτώνω χρέη που θα κληθεί να πληρώσει ο κόσμος και άμα δεν το κάνει θα φταίει κιόλας...σιγά μην πληρώσει ο κόσμος την ανευθυνότητα τους...
@krabeo1 Φίλε μιλάμε για 3 ευρώ ΜΟΝΟ και εσύ σαν τους μετόχους παίζεις την κολοκυθιά. Αν φύγουν, αν πληρώσουν, αν ξεχρώσουν, ποιός θα διαχειριστεί τα λεφτά ( 3 ευρώ) του τεράστιου λαού της ΑΕΚ. Καλά να πάθουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ με τα 12 χιλ στην πειραιώς που μαζέψαμε.!!!!!! Οπως λές....αλλιώς στο τζάμπα ξέρω και γω να διοικώ....ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 15 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008-2012, όπως λές....σιγά μην πληρώσει ο κόσμος την ανευθυνότητα τους... ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! με δόξα κρανούλας ΝΤΕΡΜΠΥ θα παίζουμε.
Αυτό είναι ΑΕΚ,Kαλημέρα ξέρεις που νομίζω κάνεις λάθος? στο γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να εκπονήσει ένα σχέδιο,για να έχει μια βιώσιμη λύση.Ας πούμε πως με έναν μαγικό τρόπο,500χιλ οπαδοί βάζαν 3 ευρώ,μάζευαν το ποσό και έχουμε την άδεια και όλα οκ.μετά τι θα γίνει?μέχρι το καλοκαίρι θέλουμε άλλα 4-5 εκ,αυτά ποιος θα τα βάλει ? ξανά οι 500χιλ οπαδοί?μετά θα θέλουμε λεφτά για....για...για...δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό.Εάν όμως βγει ένας σοβαρός μπροστά (δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα πω ονόματα για να μη χαθούμε στα γνωστά) και πει,είμαι μόνος μου ,μαζί με 5-10 οτιδήποτε,βάζουμε 10δρχ και μας λείπουν 5,έχουμε και ένα συγκεκριμένο σχέδιο,το παρουσιάζουν (χωρίς κορδελίτσες κλπ) και αν είναι σοβαρό και βιώσιμο και δεν συνησφαίρουμε τότε ναι θα φταίμε.Το αν έχουν βάλει πολλά λεφτά ή λίγα δεν έχει να κάνει,αυτοί(Παππάς,Νοτιάς) έχουν την ομάδα ας κάνανε καλύτερη διαχείριση και ας μη βάζανε φράγκο,τώρα που τα κάνανε σκατά, ας τα πληρώσουν πρώτα και μετά στην ευχή του θεού.
Οταν γινει η ομαδα λαικης βασης φιλε θα γινει αυτο,τωρα η ομαδα εχει ιδιοκτητες ας μας πουν πως φευγουν και δεν ξαναδιοριζουν μαριονετες τους στο Δ.Σ και τοτε τα ξαναλεμε
@Atzamidis21 Σαν τους μετόχους και εμείς ....αν γίνει λαικής βάσης....αν φύγουν οι αμέτοχοι.....αν δεν ξαναδιορίσουν..... κλπ απο δικαιολογίες άλλο τίποτα και μιλάμε ΜΟΝΟ για 3 ΕΥΡΩ!!!!! Ο ΚΑΘΈΝΑς ΜΑς ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑς (υποτίθεται)
Περιμενουμε να βγει και το μουστακι του Ψωμιαδη,για να γινει η εκδοση απο τους γειτονες,για να προχωρησουν οι αγωγες. Ηθελα να ηξερα πως τους κραταει ολους στο χερι ρε γμτ. Μια υπενθυμιση:το θειο βρεφος του πασοκ (Λαλιωτης) οσο το κομμα του ηταν στην κυβερνηση και παντοδυναμο και δεν μπορουσε να τον δικασει.Και οταν το καταφερε μετα απο 3 μερες ηταν εξω αν δεν με ξεγελα η μνημη μου. ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ?!?!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.
προς alex...ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ.......ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΕ [ΣΥΝΘΕΣΗ] ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2030.....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ......ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ...............
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ. ΠΟΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? Η 3? Η 4? ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΣΑΚΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ? ΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ....ΛΟΓΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε εκ νέου αναβολή και το δικαστήριο έκανε το... χατίρι της οικογένειας Ψωμιάδη δίνοντας αναβολή όπως προείπαμε για τις 6 Ιουνίου.( ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ?) ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΗΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥ...ΛΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΩΖΕΙ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ..ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ???ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΤΡΟΙ...ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ....ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ
Που ήταν σήμερα η Original αλλά και οι Πειρατές, Πατήσια Club κα οι άλλοι λαλίστατοι σε ανακοινώσεις αλληλοβρισίματος συνδεσμοί μας?
Οι Ψωμιάδιδες δίνουν σεμιναρία για το πως λειτουργει η ελληνικη δικαιοσύνη. Το ωραίο ειναι ότι το κανουν σε μια εποχη "ριζικων αλλαγών". hahahahahaha
Ούτε ένα από αυτά τα κόμματα που σε λίγο θα ζητάνε την ψήφο μας, δεν έχει βγει να μας στηρίξει και μην μου πει κανείς ότι θα είναι κριτική στην δικαιοσύνη (εδώ γελάνε), γιατί αλλού και αλλού ξέρουν να το κάνουν (πχ υπόθεση Εφραίμ). Αει στο διάολο όλοι σας, πολιτικοί και δικαστικοί, δεν υπάρχει ελπίδα με εσάς.
ΤΥΧΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η 6/6 ???? ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΜΡ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ??? (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...) ΤΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΥΕΦΑ.......ΙΟΥΝΙΟ Κ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ..... ΤΥΧΑΙΟ?? ΜΑΚΑΡΙ.....
Πολιτικοί και δικαστές κατέστεψαν την χώρα. Εδώ τον έβγαλαν με εγγύηση ενώ κρύβονταν τόσο καιρό, εδώ θα κολούσαν. Όποιος πάει σε ένα νοσοκομείο και πει ότι έχει πόνο στο στήθος και είναι λίγο δασκαλεμένος πως να τον περιγράψει έχει 50% πιθανότητες να τον κρατήσουν για παρακολούθηση, αν είναι στο κόλπο και ο καρδιολόγος γίνεται 100%. Ο Ψωμιάδης είναι σίγουρο ότι τους "κρατάει" από κάπου γι αυτό γίνονται όλα αυτά, ευτύχως που πήγε στα Σκόπια, που δεν έχει άκρες, και κάθησε και λίγο μέσα.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αυτό για ορισμένα πρόβατα που νομίζουν ότι τα δικαστήρια αποφασίζουν σύμφωνα με τη νομιμότητα και όχι με πολιτικές υποδείξεις και επιχειρηματικά συμφέροντα. Όπως το ΣΤΕ αποφάσισε εναντίον της ΑΕΚ με πολιτικές υποδείξςι έτσι και σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε εναντίον της ΑΕΚ με υποδείξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ο Δημητρέλος είχε πει πως υπάρχουν 3 πηγές για πιθανή χρηματοδότηση της ομάδας. 1) Οι μέτοχοι, 2) Δάνειο με εγγύηση τα λεφτά από την υπόθεση Ψωμιάδη και 3) Κόσμος. Οπως φαίνεται και οι 3 περιπτώσεις είναι τελειωμένες. Συνεπώς, μην το κουράζουμε άλλο. Απλά θα πρέπει πλεόν να δεχτούμε το αναπόφευκτο. Η ομάδα μίκρυνε χρόνο με τον χρόνο και τώρα της δόθηκε η χαριστική βολή. Τα ίδια που έγιναν στο μπάσκετ θα γίνουν κι εδώ. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα. Ο ένας περιμένει από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον άλλο, επιδιδόμαστε σε διαγωνισμό καταλογισμού ευθυνών και η ομάδα πεθαίνει. Είναι σαν να χτυπάει κάποιος (μέτοχοι) έναν άλλον (ομάδα) μπροστά σε κάποιον τρίτο (κόσμος) και αντί ο τρίτος να πάει να σώσει πρώτα τον χτυπημένο και μετά να ζητήσει τα ρέστα από τον άλλο, κάνει το αντίθετο. Το αποτέλεσμα αναπόφευκτο. Οι μέτοχοι , νυν και προηγούμενοι είναι αυτοί που ευθύνονται. Δεν είναι σωστό να πληρώσει ο κόσμος. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά από την στιγμή που δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε να βάλουνε λεφτά, ποια άλλη λύση υπάρχει; Τα περι ηθικής υποχρέωσης είναι απλά για να τα λέμε. Αντι να βρίζουμε και να καταριόμαστε, θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε. Αφού σωθεί η ομάδα , θα έχουμε καιρό να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.
Τωρα καταλαβαινω οσους οπαδούς της ΑΕΚ επαψαν να ασχολουνται με την ομαδα. Η ΑΕΚ σε αρρωσταινει κυριολεκτικα. 2 χρονια τωρα περιμενεις να δεις προκοπη σε καποιο τομεα και το μονο που βλεπεις ειναι απανωτες σφαλιαρες και ταπεινωση. Στην υγεια μας
ο άλλος 09.40 πάει στην εφορία??
Ω ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΑΙ ΧΩΡΑ, ΤΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ....... ΕΙΝΑΙ LARGE ΤΥΠΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ......ΠΑΝΤΑ ΤΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!! ΓΤ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙ?? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Τ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΝ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ......ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟΓΑΖΙ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ Ο ΠΟΥΡΑΚΛΑΣ....
δεν λες πάλι καλά? τις άλλες φορές πήγαινε κατά τις 12:00
χα χα χα παλι δουλεμα ουτε το πασχα του 2030 δεν προκειται να βγαλουμε ακρη με αυτους...αμα παρουμε ποτε λεφτα απο αυτον εγω θα γινω μοναχος στο αγιο ορος...ποιο γρηγορα κοβω να γινεται το γηπεδο παρα να κερδισουμε κατι απο αυτη την υποθεση...
yparxwi kaneis apo kabala na tsekarei sto nosokomeio an einai ekei? Na tous ksebrakwsoume? Den paei allow re paidia me thn dikaiosynh... exw periptwsh atyxhmatos pou egine prin 7 xronia, o traymatias exei meinei anaphros, kai aytos pou ton xtyphse einai akomh eksw... eleos
Οταν θα γίνουν όλα αυτά δεν θα υπάρχει ουτε ευρώ σε λογαρισμό τραπέζης. Κι άλλη αναβολη. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε υποστεί ολοκληρωτική ήττα. Και τα λεφτά μας πήρε και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας.
Αχ αυτή η τυφλή ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Πόσες αναβολές θα δώσει ακόμα???!!!
...ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ ...ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΑΖΙ ...ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ..ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ...ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ......ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ...ΑΠΟΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ...ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ....ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ...ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ...ΠΩΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ...ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ...ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ο ΝΤΕΜΗΣ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΑ ... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ??????
Την αστικη αγωγη τη χασαμε το ποινικο δεν με ενδιαφερει .τα λεφτα ηταν το ζητημα
ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΣΤΙΓΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΑΣΑΜΕ.! ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ( από εφετείο) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΨΩΜΙΑΔΗ (αυτό μπορούσε να το κάνει και μετά την πρωτόδικη απόφαση, απλά δένει καλύτερα μετά το ποινικό).! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ???? ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΓΗ ( ΑΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ... ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ...! ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΧΧΧΧΧΧΧΡΙ ΤΟΤΕ.....! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ( δλδ να σας δώσω απο τα 80 μύρια τα 20 - 25 και λήξαμε - διαπραγματευσεις δλδ κτλ). ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...!
Είμαι δικηγόρος και η γνώμη μου είναι ότι το θέμα τελείωσε από την στιγμή που χάσανε τα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό γιατί και η τακτική αγωγή να γινει δεκτή για την ΑΕΚ τα χρήματα δεν θα υπάρχουν πλέον. Τώρα τα ποινικά δεν έχουν και καμιά αξία πλέον αφού ούτως ή άλλως ο Μάκαρος φυλακή θα πάει. Το ζήτημα ήταν να δεσμευθούν τα χρήματα των παιδιών του, αφού δεν έγινε ο Μάκαρος αποκλείεται να έχει λεφτά σε δικό του λογαριασμό. Το σύστημα δούλεψε υπέρ της οικογένειας Ψωμιάδη.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ...ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ??????? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΗΛΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....
Σουβλακι τζατζίκι και συρτακι. Αποδεχθειτε το και απολαυστε αυτην την χώρα. :)
kalimera adelfe,exo metakomisi edo kai 2 xronia sti serbia....mia xora pou eixe emfulio prin 15 xronia kai paralila empargko kai pou vomvardistike apo to nato prin 10 xronia peripou,se pliroforo oti to kratos edo douleuei polu kalutera apo to diko mas kai exo ftasi se simio na min niotho perifaneia pou eimai ellinas,gia na min po oti ntrepome.giati?oxi giati to epeleksa alla giati mou to epevalan...as ksypnisoume epitelous...ftanei pia
ΡΕ ΣΥ TOOL, ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ...! ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ.................... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.!
vlepw pali xamos apo komso ginetai......
Ε και . Ο άλλος θα σήκωσε όσα χρήματα υπήρχαν σε τράπεζες.
Συμφωνω απολυτα φιλε. Και ειναι πραγματικα εντυπωσιακο, το πως η παρανομια κινειται αστραπιαια, ενω η νομιμοτητα με ρυθμους . . . Δημητρελλου !
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ... Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ??? ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΑS B???? KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...