Έναντι του ποσού των 2 ευρώ θα μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες τον υποψήφιο που επιθυμούν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 18 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί σε επίπεδο Δημοτικών Ενοτήτων και η επιλογή των χώρων των Εκλογικών Κέντρων αποτελεί ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών.
Με ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών συγκροτούνται ανά εκλογικό κέντρο επταμελείς Εφορευτικές Επιτροπές, οι οποίες αποτελούνται η κάθε μια από έξι μέλη των ΣΕ των ΤΟ του Δήμου.
Τα Μητρώα Μελών και Φίλων πιστοποιούνται και κλείνουν την 5η Μαρτίου και θα ανοίξουν κατά τις ώρες ψηφοφορίας.
Η εγγραφή νέων Μελών και Φίλων γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης εγγραφής επί της οποίας θα αποτυπώνεται η φράση: «Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος».
Η εκλογική διαδικασία θα υποστηριχθεί:
με χειρόγραφο σύστημα πιστοποιημένων εντύπων της Ε.ΚΑ.Π.
με δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών κατά Νομό ή Περιφέρεια ή Δήμο Μητροπολιτικών Συγκροτημάτων ή Περιφερειών.
Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν: οι Έλληνες πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, οι πολίτες χωρών-μελών της ΕΕ με το διαβατήριο και οι μετανάστες με την άδεια παραμονής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
